Φίδι πέθανε από δάγκωμα ανθρώπου

pixabay / DEZALB
Freepen.gr - Ένας άνδρας στο ινδικό κρατίδιο Μπιχάρ έδωσε σε ένα φίδι μια γεύση από το παροιμιώδες δηλητήριό του, δαγκώνοντάς το μέχρι θανάτου, μετέδωσαν την Παρασκευή τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο Santosh Lohar, εργάτης που απασχολείται σε σιδηροδρομικό έργο στο Rajouli, κοιμόταν στον καταυλισμό βάσης του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν συνέβη το περιστατικό. Ένα φίδι, που εικάζεται ότι ήταν δηλητηριώδες, αποφάσισε να τσιμπήσει τον κοιμώμενο άνδρα, εισήλθε στη σκηνή και τον δάγκωσε.

Ο Santosh ξύπνησε και επιτέθηκε στο ερπετό, χτυπώντας το με μια σιδερένια ράβδο και δαγκώνοντας το αρκετές φορές. Το φίδι τραυματίστηκε θανάσιμα και πέθανε επί τόπου.

Ο εργάτης ισχυρίστηκε ότι αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε σύμφωνα με ένα τοπικό έθιμο.

"Στο χωριό μου, υπάρχει η πεποίθηση πως αν σε δαγκώσει ένα φίδι, πρέπει να το δαγκώσεις δύο φορές για να εξουδετερώσεις το δηλητήριο", δήλωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail