Σαμαράς - Καραμανλής είπαν το παραμύθι κι έπεσαν ξανά για ύπνο;

pixabay / WOKANDAPIX
Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και αρχηγοί της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής προκάλεσαν αίσθηση με τις τοποθετήσεις τους σε πρόσφατη εκδήλωση. Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι ότι ενώ για άλλη μια φορά περιέγραψαν μια επερχόμενη καταστροφή, αντί να αναλάβουν δράση, μπήκαν πάλι μέσα στο συρτάρι...

Του Στρατή Μαζίδη

Πραγματικά οι ομιλίες τους ήταν εύστοχες ως προς τις διαπιστώσεις, όμως τι νόημα έχουν τα λόγια όταν δε συνοδεύονται από πράξεις; Δεν είναι η πρώτη φορά που καταχεριάζουν την κυβέρνηση για όσα πράττει. Δίνουν μερικά πρωτοσέλιδα σε κάποια ΜΜΕ και τέλος.

Παράλληλα προσφέρουν την ευκαιρία στους ΝΔκράτες να αισθανθούν καλά μέσα τους από πατριωτικής και χριστιανικής πλευράς, μιας και η κυβέρνηση ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική γραμμή. Ωστόσο είναι οι ίδιοι κομματικοί οπαδοί που χειροκροτούν Σαμαρά, Καραμανλή αλλά και Μητσοτάκη, δηλαδή δύο εντελώς αντίθετα μπλοκ.

Το έχω ξαναγράψει... Ενίοτε προβληματίζομαι αν τέτοιες παρεμβάσεις είναι εσωκομματική αντιπολίτευση ή αντίθετα η καλύτερη αβάντα αφού πιάνουν το θυμικό του ψηφοφόρου, του λένε αυτά που θέλει να ακούσει και τον κατευνάζουν.

Μήπως τελικά Σαμαράς - Καραμανλής είπαν το παραμύθι κι έπεσαν ξανά για ύπνο;


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail