Ο Μπάιντεν αυτοκαταστρέφεται, η Ρωσία προειδοποιεί την Αμερική

Αν υπάρχει το ισοδύναμο μιας πολιτικής εκδοχής της πυρηνικής ραδιενέργειας, αυτό που συμβαίνει σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως αντίδραση στη συζήτηση Μπάιντεν/Τραμπ πληροί τις προϋποθέσεις. Υπάρχει δικαιολογημένος πανικός μεταξύ του κατεστημένου των Δημοκρατικών και θέλουν να πετάξουν τον Μπάιντεν. Η ομάδα του Μπάιντεν, ωστόσο, δεν είναι σύμφωνη. Συνειδητοποίησαν πως ο παράφρων Τζο έκανε μεγάλη ζημιά στην εικόνα του και κινήθηκαν γρήγορα για να τον προωθήσουν αμέσως σήμερα να μιλήσει σε ένα μικρό πλήθος στη Βόρεια Καρολίνα. Η ομάδα Μπάιντεν βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης καθώς προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς ότι δεν πρέπει να πιστεύουν στα ψεύτικα μάτια τους. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια παραληρηματική επίδειξη από τότε που ο Baghdad Bob αρνήθηκε πως τα αμερικανικά τανκς κυλούσαν στους δρόμους της Βαγδάτης.

Larry Johnson - https://sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr 

Μέσα σε όλο αυτό το πολιτικό θέατρο, ο κόσμος χάνει τη μεγάλη ιστορία. Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας διέταξε τον ρωσικό στρατό να εξουδετερώσει αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πετούν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. Εδώ είναι η διπλωματική εκδοχή της διαταγής του Μπελούσοφ:

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Μπελούσοφ έδωσε εντολή στο Γενικό Επιτελείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων να "λάβει άμεσα μέτρα αντίδρασης" στις πτήσεις αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Σημείωσε "την αυξημένη ένταση των πτήσεων των αμερικανικών στρατηγικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, τα οποία πραγματοποιούν αναγνώριση και προσδιορισμό στόχων των όπλων υψηλής ακρίβειας που προμηθεύουν στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας τα δυτικά κράτη για να πλήξουν ρωσικούς στόχους".

Σύμφωνα με τον Belousov, "τέτοιες πτήσεις αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα επεισοδίων στον εναέριο χώρο" με τη ρωσική αεροπορία, "γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο άμεσης αντιπαράθεσης μεταξύ της συμμαχίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας".
Τώρα γνωρίζουμε τουλάχιστον μέρος του περιεχομένου της τηλεφωνικής συνομιλίας της Τετάρτης μεταξύ του Μπελούσοφ και του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Ο Μπελούσοφ έθεσε ένα σημάδι - οποιοδήποτε αμερικανικό drone πετάξει πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα ή κοντά σε ρωσικό έδαφος θα καταρρίπτεται. Τελεία και παύλα.

Μένει να δούμε αν η Αμερική και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ θα λάβουν υπόψη τους τη ρωσική προειδοποίηση. Νομίζω ότι θα το κάνουν. Ή, για να είμαι πιο ακριβής, ελπίζω πως θα το κάνουν. Διαφορετικά, αν η Δύση αποφασίσει να δοκιμάσει τη ρωσική αποφασιστικότητα, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail