«Οι δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία θορυβούν τους ηγέτες της ΕΕ και των ΗΠΑ»

φωτογραφία: Viktor Orbán/X
Freepen.gr - Η δήλωση του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν ότι αν κερδίσει τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να ευνοήσει αμέσως την ειρηνική επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης είναι κακή είδηση για τους δυτικούς ηγέτες, δήλωσε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Τσέι Μπόουζ στο κοινωνικό δίκτυο Χ.

"Ακόμη χειρότερα νέα για την κλίκα (της ΕΕ και των ΗΠΑ) που χρησιμοποιεί σήμερα την καταστροφή στην Ουκρανία για να αποσπάσει την προσοχή από τις εγχώριες αποτυχίες της", έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα στιγμιότυπο από ένα άρθρο εφημερίδας για τη δήλωση του Ούγγρου πρωθυπουργού.

Ο Όρμπαν, σε επιστολή του προς τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ μετά τις συνομιλίες με τον Τραμπ, παραδέχθηκε ότι αν εκλεγεί στην εξουσία, ο τελευταίος θα ενεργήσει αμέσως ως μεσολαβητής για την ειρηνική επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στο Fox News ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αντιπρόεδρος J.D. Vance, ο Τραμπ, εάν κερδίσει τις εκλογές, θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και την Ουκρανία για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail