ΜΜΕ: Οι Σύμμαχοι θα παρακολουθούν την κατάσταση του Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

AP Photo / Jacquelyn Martin
Freepen.gr - Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ θα παρακολουθούν στενά την πορεία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στην επικείμενη σύνοδο κορυφής της συμμαχίας στην Ουάσινγκτον, εν μέσω μιας αναποδιάς για τον ίδιο, αναφέρει η πύλη Semafor που επικαλείται πηγές.

"Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για το μέλλον της προεκλογικής εκστρατείας των Δημοκρατικών ... Αν ο Μπάιντεν συνεχίσει να έχει κακές επιδόσεις, όπως έκανε την Πέμπτη (28 Ιουνίου), τότε νομίζω ότι οδεύουμε προς μια νίκη του Τραμπ", ανέφερε το δημοσίευμα που επικαλείται ανώνυμο Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με μια από τις πηγές της πύλης, η σύνοδος κορυφής θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τον Μπάιντεν να επιδείξει ηγετικές και διπλωματικές επιτυχίες στην παγκόσμια σκηνή. Η πηγή πρόσθεσε πως οι εκδηλώσεις θα προσελκύσουν μεγαλύτερη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης λόγω του ότι η σύνοδος κορυφής θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον και όχι σε μια ευρωπαϊκή πόλη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail