Η Ρωσία προειδοποιεί το Ισραήλ για τους πυραύλους της Ουκρανίας

pixabay / jorono
Freepen.gr - Το Ισραήλ πρέπει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις συνέπειες εάν προχωρήσει με τα αναφερόμενα σχέδια για την προμήθεια στην Ουκρανία συστημάτων αεράμυνας αμερικανικής κατασκευής, προειδοποίησε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια.

Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Ουκρανία βρίσκονται σε συζητήσεις για την παράδοση έως και οκτώ παλαιών ισραηλινών συστημάτων Patriot στο Κίεβο, ανέφεραν οι Financial Times την περασμένη εβδομάδα, επικαλούμενοι ανθρώπους που γνωρίζουν τις διαπραγματεύσεις. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Ρωσίας, προειδοποίησε ο Nebenzia τη Δευτέρα, καθώς η Μόσχα ανέλαβε την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

"Πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε φυσικά να έχει ορισμένες πολιτικές συνέπειες", δήλωσε ο Ρώσος διπλωμάτης.

"Τα όπλα, από όποιον κι αν έχουν σταλεί... στην Ουκρανία, θα καταστραφούν τελικά, όπως και άλλα δυτικά και αμερικανικά όπλα. Αυτό είναι προφανές", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail