Τα σχέδια ανάπτυξης αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία αποσκοπούν στη διάσωση της φήμης του Μπάιντεν - Ρωσικό ΥΠΕΞ

Alexander Shcherbak/TASS
Freepen.gr - Η ανακοίνωση των σχεδίων για την ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς στη Γερμανία είχε ως στόχο τη διάσωση της φήμης του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.

"Η Ουάσινγκτον λαμβάνει μια σειρά μέτρων για να σώσει τον φιλελεύθερο υποψήφιο των Δημοκρατικών μετά την αποτυχία του στο ντιμπέιτ, όταν ολόκληρη η χώρα τρομοκρατήθηκε και άρχισε να αναρωτιέται πώς η αμερικανική πολιτική πληροφόρησης κατέστησε αδύνατο για την κυβέρνηση και το κοινό να αποκτήσουν πραγματική εικόνα της φυσικής κατάστασης του Μπάιντεν", δήλωσε η ίδια.

"Όλα αυτά γίνονται για να αποπροσανατολίσουν κατά κάποιο τρόπο το κοινό από το ζήτημα που αντιμετωπίζουν τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής", πρόσθεσε η διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, για το λόγο αυτό λαμβάνονται δραστικά μέτρα, γίνονται δηλώσεις εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και υπερτονίζεται η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail