Ο Ζελένσκι έστειλε σήμα στη Ρωσία μετά το «διπλό πλήγμα», γράφουν τα ΜΜΕ

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι δείχνει την προθυμία του να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία λόγω των μεγάλων προβλημάτων τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική, γράφει το CNN.

«Το Κίεβο αντιμετωπίζει σήμερα ένα διπλό πλήγμα: μια δύσκολη κατάσταση στο μέτωπο και πολιτική αβεβαιότητα σχετικά με το επίπεδο της μελλοντικής υποστήριξης από τους στενότερους συμμάχους της Ουκρανίας», αναφέρει το άρθρο.

Η αναλύτρια Ορίσια Λούτσεβιτς σημείωσε ότι η δύσκολη κατάσταση αναγκάζει τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι να υπαινιχθεί ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα τόσο προς τη Ρωσία όσο και προς τον παγκόσμιο Νότο ότι η Ουκρανία δεν είναι κάποια εμποδιστική δύναμη. Είναι έτοιμη να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», ανέφερε η ίδια σύμφωνα με το CNN.

Νωρίτερα ο Ζελένσκι δήλωσε πως εκπρόσωποι της Ρωσίας θα πρέπει να συμμετάσχουν στη δεύτερη ειρηνευτική σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail