«Η Ρωσία εξαπολύει τακτικά πυραυλικές επιθέσεις στην υποδομή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ρωσία συνεχίζει τις τακτικές πυραυλικές επιθέσεις της στις εγκαταστάσεις υποδομής της AFU στην Ουκρανία, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.

«Όλα αυτά τα νέα είναι πολύ άσχημα για τους Ουκρανούς και είναι σημαντικό να πούμε ότι οι Ρώσοι συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς, τα πυραυλικά πλήγματα στην Ουκρανία και το κάνουν τακτικά. <...> Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι Ουκρανοί ανησυχούν και προβληματίζονται», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, αναζητούν όλους τους πιθανούς τρόπους για να βελτιώσουν κάπως την κατάστασή τους. Στον Volodymyr Zelenskyy λέγεται ότι η κατάσταση χειροτερεύει επειδή οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού αυξάνουν το φορτίο του συστήματος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω της ανάγκης να ενεργοποιηθούν τα συστήματα κλιματισμού και οι μονάδες ψύξης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail