Το ρωσικό ναυτικό και το κινεζικό ναυτικό εξασκήθηκαν στο κυνήγι υποβρυχίων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

RIA Novosti / Vitaly Ankov
Freepen.gr - Το ρωσικό και το κινεζικό Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποίησαν βολές πυροβολικού στο πλαίσιο της κοινής άσκησης "Maritime Interaction - 2024", ανακοίνωσε την Τρίτη το Τμήμα Υποστήριξης Πληροφοριών του Στόλου του Ειρηνικού.

Η άσκηση πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Το κοινό απόσπασμα ρωσικών και κινεζικών πλοίων εκπροσωπείται από τις κορβέτες "Gromky" και "Rezky" του Στόλου του Ειρηνικού, τρία πολεμικά πλοία και ένα βοηθητικό σκάφος του Ναυτικού του PLA.

"Το ναυτικό μέρος της ναυτικής άσκησης του ρωσικού ναυτικού και του ναυτικού του PLA "Maritime Interaction - 2024" ξεκίνησε με την εξάσκηση ενός ανθυποβρυχιακού επεισοδίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι κοινές προσπάθειες στα ύδατα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας εντόπισαν και κατά συνθήκη κατέστρεψαν ένα "εχθρικό" υποβρύχιο. Κατά τη διάρκεια των πρακτικών ενεργειών, τα πληρώματα μάχης των ρωσικών και κινεζικών πλοίων πραγματοποίησαν βολές από εκτοξευτές πυραυλικών βομβών", αναφέρει η έκθεση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail