Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν λόγω των φόβων για μειωμένη ζήτηση από την Κίνα

RIA Novosti / Maxim Bogodvid
Freepen.gr - Οι παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου υποχωρούσαν το πρωί της Τετάρτης λόγω των φόβων για μειωμένη ζήτηση από την Κίνα, σύμφωνα με τα στοιχεία των συναλλαγών.

Στις 8.01 ώρα Μόσχας, η τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Σεπτεμβρίου για το αργό πετρέλαιο Brent υποχωρούσε κατά 0,14% στα 83,62 δολάρια ανά βαρέλι, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Σεπτεμβρίου για το WTI υποχωρούν κατά 0,11% στα 79,62 δολάρια.

Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας πετρελαίου, οπότε οι επενδυτές αξιολογούν τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την οικονομία της χώρας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι η τρίτη ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας της XX σύγκλησης, η οποία θα καθορίσει τη μελλοντική κατεύθυνση της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της ΛΔΚ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail