Ο Μπάιντεν λέει ότι θα εγκαταλείψει την προεκλογική του εκστρατεία αν του το πουν οι γιατροί

ΑFΡ / Μario Τama
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι θα ανέστειλε την εκστρατεία επανεκλογής του αν οι γιατροί του έλεγαν πως έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Οι αμφιβολίες σχετικά με την πνευματική ικανότητα του Μπάιντεν ταλαιπωρούν εδώ και καιρό την εκστρατεία του, πολύ περισσότερο μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο μήνα.

Σε συνέντευξη που γυρίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο BET News, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε αν κάτι θα τον έκανε να επανεξετάσει την παραμονή του στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Αν είχα κάποια ιατρική πάθηση που προέκυπτε, αν ερχόντουσαν οι γιατροί και έλεγαν «έχεις αυτό το πρόβλημα»», απάντησε ο Μπάιντεν, πριν συνεχίσει να υπερασπίζεται την ικανότητά του να “κάνει τη δουλειά”. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail