Ο εμπορικός κύκλος εργασιών μεταξύ της Άπω Ανατολής και της Κίνας έχει διπλασιαστεί μέσα σε δέκα χρόνια

RIA Novosti / Vitaly Ankov
Freepen.gr - Ο εμπορικός κύκλος εργασιών μεταξύ της Άπω Ανατολής και της Κίνας έχει διπλασιαστεί μέσα σε 10 χρόνια, φθάνοντας τα 2 τρισεκατομμύρια ρούβλια το 2023, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και προεδρικός απεσταλμένος στην Άπω Ανατολική Ομοσπονδιακή Περιφέρεια Γιούρι Τρούτνεφ.

Την Τρίτη, το Βλαδιβοστόκ φιλοξενεί την 5η συνεδρίαση της ρωσοκινεζικής διακυβερνητικής επιτροπής για τη συνεργασία και την ανάπτυξη της ρωσικής περιοχής της Άπω Ανατολής και της Βαϊκάλης και της βορειοανατολικής Κίνας, υπό τη συμπροεδρία των αντιπροέδρων Ζανγκ Γκουοτσίνγκ και Τρούτνιεφ.

"Η Κίνα είναι ο κύριος οικονομικός εταίρος της Ρωσίας στην Άπω Ανατολή. Ο εμπορικός κύκλος εργασιών μεταξύ της Άπω Ανατολής και της ΛΔΚ έχει διπλασιαστεί μέσα σε 10 χρόνια και φτάνει τα 2 τρισεκατομμύρια ρούβλια το 2023", δήλωσε ο Trutnev στη συνάντηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail