Ο Κένεντι Τζούνιορ μετά τα λόγια του Μπάιντεν, αναρωτήθηκε για ρωσικούς πυραύλους στην Κούβα

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ σε μια σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο X μετά τα λόγια του Μπάιντεν για όπλα ικανά να φτάσουν στη Μόσχα και τα προσβλητικά σχόλια για τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αναρωτήθηκε για την αντίδραση των ΗΠΑ σε μια υποθετική παράδοση ρωσικών όπλων στην Κούβα.

"Η ομιλία του προέδρου Μπάιντεν διαβεβαιώνει τους εμπόρους όπλων ότι θα είναι στη δουλειά τους για πολύ καιρό ακόμα - επικίνδυνη συζήτηση για όπλα που μπορούν να φτάσουν στη Μόσχα. Πώς θα αντιδρούσαμε αν η Ρωσία εξόπλιζε την Κούβα με πυραύλους που θα μπορούσαν να φτάσουν στην Ουάσιγκτον;" - αναρωτήθηκε ο πολιτικός.

Κατά τη γνώμη του, δεν έχει σημασία αν ο Μπάιντεν μπερδεύει τα ονόματα Πούτιν και Ζελένσκι, γιατί δεν μπερδεύεται και καταλαβαίνει πολύ καλά ότι πουλάει τον πόλεμο με τις δηλώσεις του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail