Οι Ουκρανοί κοντά στο Χάρκοβο παρέλαβαν τεθωρακισμένα οχήματα που δεν ήταν έτοιμα για μάχη

ukrinform.net
Freepen.gr - Δέκα ανέτοιμες μονάδες δυτικών τεθωρακισμένων οχημάτων έφθασαν σε μία από τις μονάδες της AFU στην περιοχή του Χάρκοβο, δήλωσε στο RIA Novosti ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία της DPR, Αντρέι Μαρότσκο.

«Δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα σε ποσότητα 10 μονάδων παραδόθηκαν με τράτες σε μία από τις μονάδες των ένοπλων σχηματισμών της Ουκρανίας, που εκτελούν καθήκοντα στο LBS στην περιοχή Liptsov. Κατά την παραλαβή του εξοπλισμού από Ουκρανούς ειδικούς αποδείχθηκε ότι παραδόθηκε από τόπο συντήρησης χωρίς τα απαραίτητα μέτρα για να τεθεί σε κατάσταση μάχης», δήλωσε στο πρακτορείο ο Marochko.

Πρόσθεσε πως ο εξοπλισμός στερούνταν μεμονωμένων συνόλων ανταλλακτικών, εργαλείων και συσκευών, καθώς και υγρών ψύξης και λίπανσης.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail