Ο Τραμπ εξοργίστηκε που ο δράστης δεν εμποδίστηκε να ανέβει στην οροφή του κτιρίου

ΑΡ Photo / Μanuel Βalce Ceneta
Freepen.gr - Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο ένοπλος που τον πυροβόλησε σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια δεν εμποδίστηκε να φθάσει στην οροφή του κτιρίου από το οποίο έπεσαν τα πυρά.

«Πώς μπόρεσε κάποιος να ανέβει σε αυτή την οροφή; Γιατί δεν αναφέρθηκε; Επειδή ο κόσμος είδε ότι βρισκόταν στην οροφή», ανέφερε ο Τραμπ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, σε συνέντευξή του.

Ο Τραμπ τόνισε επίσης πως κανείς δεν τον προειδοποίησε για τυχόν ανησυχίες ασφαλείας πριν από τη συγκέντρωση.

«Θα μπορούσαν να πουν να περιμένουμε 15, 20 ή πέντε λεπτά. Κανείς δεν το είπε... Νομίζω ότι αυτό ήταν λάθος», σημείωσε ο Τραμπ.

Το ABC News μετέδωσε νωρίτερα, επικαλούμενο αξιωματούχους των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, πως ελεύθεροι σκοπευτές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών εντόπισαν τον Μάθιου Κρουκς σε μια ταράτσα 20 λεπτά πριν πυροβολήσει τον Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail