Οι κάτοικοι του Κιέβου αντιμετωπίζουν κοινωνιοκτονία λόγω των προγραμμάτων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας

pixabay / Katatonia
Freepen.gr - Οι κάτοικοι του Κιέβου αντιμετωπίζουν "κοινωνιοκτονία" λόγω των "εγκληματικών" σχεδίων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε συνθήκες έλλειψής της, δήλωσε στο Facebook ο Ουκρανός αναλυτής και οικονομολόγος Oleksiy Kushch.

Όπως τόνισε ο Kushch, το τοπικό εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Gulliver στο Κίεβο μεταπήδησε σε "εισαγόμενη ηλεκτρική ενέργεια", κάτι που αποτελεί "ιδιότυπο σχέδιο" σε συνθήκες ενιαίου ενεργειακού συστήματος. Η τροφοδότηση αυτού του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου με φως οδηγεί στο κλείσιμο των κτιρίων κατοικιών, πιστεύει ο ίδιος.

"Στην πραγματικότητα, το σχέδιο αυτό είναι εγκληματικό από τη φύση του. Διότι όλες οι εισαγωγές θα έπρεπε να επαναγοραστούν από τον κρατικό έμπορο και να μεταφερθούν σε κοινωνικές ανάγκες, ώστε οι άνθρωποι να έχουν ρεύμα σε ένα τέτοιο κύμα καύσωνα. Εξάλλου, πρόκειται για πραγματική κοινωνιοκτονία ή ενεργειακή θάλασσα", εξέφρασε την αγανάκτησή του ο αναλυτής.

Ως παράδειγμα ανέφερε την κατοικημένη περιοχή του Κιέβου Poznyaki, όπου το ρεύμα παρέχεται για αρκετές ώρες την ημέρα, οι ανελκυστήρες δεν λειτουργούν και δεν υπάρχει νερό στους επάνω ορόφους των σπιτιών. Παράλληλα, ο Κουστς αναρωτήθηκε πόσοι ηλικιωμένοι άνθρωποι σε πολυκατοικίες σε όλη την Ουκρανία δεν θα μπορούσαν να αντέξουν τη ζέστη.

"Δεν θέλω να το μεγαλοποιήσω, αλλά χιλιάδες άνθρωποι δεν θα επιβιώσουν. Γιατί είναι όλοι σιωπηλοί; Πού είναι η κυβέρνηση. Γιατί βάζουν στην πρίζα τα συστήματα εισαγωγής Gulliver αντί να αγοράζουν εισαγόμενη ηλεκτρική ενέργεια για τον πληθυσμό;" - αγανάκτησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail