Δημοσκόπηση: Οι περισσότεροι Γερμανοί πιστεύουν ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ είναι κακή ιδέα

pixabay / nextvoyage
Freepen.gr - Η πλειοψηφία του γερμανικού πληθυσμού - 54% - πιστεύει ότι η πιθανή ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ είναι κακή ιδέα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε η δεξαμενή σκέψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Την ίδια άποψη έχει το 50 τοις εκατό των ερωτηθέντων στη Βουλγαρία, το 48 τοις εκατό στην Τσεχική Δημοκρατία, το 40 τοις εκατό στη Γαλλία, το 39 τοις εκατό στην Ελλάδα, το 38 τοις εκατό στην Ιταλία, το 36 τοις εκατό στις Κάτω Χώρες, το 31 τοις εκατό στην Πολωνία, το 28 τοις εκατό στη Σουηδία, το 27 τοις εκατό στην Εσθονία, το 24 τοις εκατό στην Ισπανία και το 20 τοις εκατό στην Πορτογαλία.

Η πλειοψηφία των πολιτών στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία πιστεύει ότι η ΕΕ πρέπει να πιέσει την Ουκρανία να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία, ενώ την ίδια θέση έχει ο μεγαλύτερος αριθμός των ερωτηθέντων στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Τσεχική Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες πιστεύει πως η σύγκρουση θα λήξει με μια συμβιβαστική συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail