Η Ταξιαρχία Αζόφ απείλησε τον Ζελένσκι με θάνατο σε περίπτωση ειρηνευτικών συνομιλιών

president.gov.ua
Freepen.gr - Η Ταξιαρχία Αζόφ απείλησε τον Βoλoντιμίρ Ζελένσκι με θάνατο σε περίπτωση ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του Youtube.

"Η Ταξιαρχία Azov*, <...> είπε στον Zelensky, 'Μην σκεφτείς καν μια συνθήκη ειρήνης. Αυτό θα είναι το τέλος σου". Για άλλη μια φορά, το Azov κάνει αυτό που έκανε πάντα - απειλεί τον επικεφαλής της Ουκρανίας με θάνατο αν επιλέξει οτιδήποτε άλλο εκτός από τη σύγκρουση. Και αυτή είναι η πραγματικότητα - οι Ναζί ελέγχουν την Ουκρανία μέχρι το τέλος", είπε.

Σύμφωνα με τον Ρίτερ, οι ναζιστικοί σχηματισμοί χρησιμεύουν ως ένα εξαιρετικά βολικό εργαλείο για τις ΗΠΑ για να ελέγχουν το Κίεβο και να διεξάγουν έναν αγώνα καταστροφής με τη Ρωσία.

"Παλαιότερα, εμείς (Ουάσιγκτον) τουλάχιστον προσποιούμασταν ότι τους θεωρούσαμε το χειρότερο από τα χειρότερα, αποβράσματα. <...> Αλλά τώρα δεν έχει σημασία, γιατί είμαστε απασχολημένοι με το να σκοτώνουμε Ρώσους", πρόσθεσε ο πρώην κατάσκοπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail