Διαμορφώνεται η επίσημη αφήγηση για την παρ' ολίγον δολοφονία του Τραμπ

facebook.com/DonaldTrump/photos
Η επίσημη αφήγηση για την παραλίγο δολοφονία του Τραμπ που διαμορφώνεται φαίνεται να είναι η ανικανότητα των μυστικών υπηρεσιών. Τα κενά ασφαλείας αποδίδονται σε μια άπειρη ομάδα της Μυστικής Υπηρεσίας, στην έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ της τοπικής αστυνομίας και της Μυστικής Υπηρεσίας και στη δήλωση του διευθυντή της Μυστικής Υπηρεσίας πως η κλίση της οροφής καθιστούσε πολύ επικίνδυνη την παρουσία πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας στην οροφή. Αλλά όχι πολύ επικίνδυνο για τον δράστη. Και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο κίνδυνος στον οποίο είχε μείνει εκτεθειμένος ο Τραμπ.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Έτσι, αν υπάρξει έρευνα, αυτή θα αφορά το αν η «διαφορετικότητα, η ισότητα και η ένταξη» έβλαψαν την ικανότητα και όχι το αν το βαθύ κράτος σκόπευε τη δολοφονία του Τραμπ.

Τα κενά ασφαλείας είναι τόσο μεγάλα που οδηγούν φυσικά σε αυτό που ονομάζεται «θεωρίες συνωμοσίας». Χωρίς ειλικρινείς και ευφυείς ερευνητές δημοσιογράφους που υποστηρίζονται από ειδησεογραφικούς οργανισμούς, το ευρύ κοινό δεν μπορεί να καταλάβει πότε μια πληροφορία είναι θεωρία συνωμοσίας και πότε η κατηγορία ότι πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας χρησιμοποιείται για να αποσιωπηθούν πραγματικές πληροφορίες που δεν ταιριάζουν με την επίσημη αφήγηση.

Προέκυψαν δύο πληροφορίες και μια υπόθεση που ανήκουν στη ζώνη που είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. Η μία είναι ότι η Austin Private Wealth, LLC προέβη σε σορτάρισμα 12.000.000 μετοχών της Trump Media & Technology Group. Εάν ο Τραμπ είχε σκοτωθεί, αυτή η ανοικτή πώληση θα είχε ως αποτέλεσμα τεράστιο κέρδος. Η επενδυτική εταιρεία εξηγεί το σορτάρισμα της ως «γραφειοκρατικό λάθος». Με άλλα λόγια, απλά περισσότερη ανικανότητα. https://www.rt.com/business/601286-blackrock-trump-shooting-stock/

Μια άλλη πληροφορία είναι μια αναφορά πως η ακουστική δείχνει δύο διαφορετικούς πυροβολισμούς. Αυτό, αν αληθεύει, υπονοεί ότι ο 20χρονος ήταν το εξιλαστήριο θύμα μιας πραγματικής δολοφονίας, η οποία πήγε στραβά επειδή ο Τραμπ έστρεψε το κεφάλι του, και εξηγεί την ανοχή της αστυνομίας και της Μυστικής Υπηρεσίας στην ένοπλη παρουσία του Τόμας Κρουκς μέχρι να ρίξει τους πυροβολισμούς του.

Μην ξεχνάτε πως υπήρχαν σορτάρισμα των μετοχών των αεροπορικών εταιρειών, των οποίων τα αεροπλάνα υπέστησαν αεροπειρατεία την 11η Σεπτεμβρίου, το οποίο κρύφτηκε κάτω από το τραπέζι, καθώς υπονοούσε προηγούμενη γνώση της επίθεσης.

Θυμηθείτε στην υποτιθέμενη δολοφονία του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι από τον Σιρχάν Σιρχάν, υπάρχουν σίγουρα ακουστικά στοιχεία δύο διαφορετικών διαμετρημάτων, αλλά τα στοιχεία αυτά δεν επετράπη να επηρεάσουν την επίσημη αφήγηση της δολοφονίας του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Η υπόθεση είναι ότι ο Τόμας Κρουκς μπόρεσε να εγκατασταθεί με ένα τουφέκι σε ένα κτίριο που φέρεται να ήταν γεμάτο από αστυνομικούς ή πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών, μπροστά στα μάτια πολλών θεατών που προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να τραβήξουν την προσοχή της αστυνομίας πάνω του, επειδή ήταν το απαραίτητο εξιλαστήριο θύμα.

Ελπίζει κανείς πως η Μυστική Υπηρεσία είχε το κίνητρο και την ευθυκρισία να περισυλλέξει όλες τις σφαίρες που εκτοξεύτηκαν και πως θα γίνει ανάλυση ανεξάρτητα από τη Μυστική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί αν όλες προήλθαν από το τουφέκι του Crooks. Ο μόνος λόγος για να μην γίνει η ανάλυση είναι να υποδεικνύει δύο διαφορετικά τουφέκια.

Αν υπάρχει αντίσταση σε μια πραγματική έρευνα από την κυβέρνηση, όπως έγινε με τις δολοφονίες του Τζον και του Μπόμπι Κένεντι και την 11η Σεπτεμβρίου, αυτό μας λέει ένα πράγμα. Αν γίνει μια ειλικρινής έρευνα και αθωώσει όλα τα μέρη, θα ανακουφιστούμε και θα είμαστε ευγνώμονες και θα ξέρουμε ότι η DEI μάλλον δεν είναι μια καλή πρακτική πρόσληψης για τη Μυστική Υπηρεσία.

Αλλά ένα ευτυχές συμπέρασμα μπορεί να είναι δύσκολο να βγει. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα του FBI για την παραλίγο δολοφονία. Κανένας Αμερικανός δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο FBI μετά την αμείλικτη αποφασιστικότητα της υπηρεσίας να καταστρέψει τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του, με αποκορύφωμα τη δημιουργία από το FBI μιας «λίστας παρακολούθησης» των γονέων που διαμαρτύρονται στις συνεδριάσεις των σχολικών συμβουλίων για τα παιδιά τους που διδάσκονται ότι οι λευκοί είναι ρατσιστές και πως τα παιδιά μπορούν να γεννηθούν σε λάθος σώμα.

Σημειώστε ότι ακόμη και το χρονολόγιο του FBI που μισεί τον Τραμπ δείχνει πως ο Κρουκς εθεάθη με ένα σκοπευτικό 42 λεπτά πριν από την παρ' ολίγον δολοφονία και δεν έγινε καμία ενέργεια. Ο σκοπός ενός αποστασιόμετρου είναι να ρυθμίζει το σκοπευτικό ενός τυφεκίου στην ακριβή απόσταση του πυροβολισμού.

Σημειώστε ότι ο Crooks εθεάθη στην οροφή με τουφέκι να παρατηρεί το περίπτερο των ομιλητών για 20 λεπτά πριν πυροβολήσει και δεν έγινε τίποτα. Επιτράπηκε στον Crooks να πυροβολήσει και μόνο αφού πυροβόλησε εξουδετερώθηκε. Αυτό μοιάζει περισσότερο με πρόθεση παρά με ανικανότητα. Μερικές φορές η ανικανότητα μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για να την πιστέψει κανείς.

5:10 μ.μ. Ο Κρουκς αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά ως πρόσωπο ενδιαφέροντος.
5:30 μ.μ. Ο Κρουκς εντοπίστηκε με τηλεχειριστήριο.
5:52 μ.μ. Ο Κρουκς εντοπίστηκε στην οροφή από την USSS.
6:02 μ.μ. Ο Τραμπ ανεβαίνει στη σκηνή.
6:12 μ.μ. Ο Crooks ρίχνει τους πρώτους πυροβολισμούς. Ο Crooks πυροβολείται 26 δευτερόλεπτα αργότερα.

Δεν έχουμε άλλη ειλικρινή επιλογή από το να εξετάσουμε την πιθανότητα πως η Αμερική βρίσκεται στα χέρια ισχυρών δυνάμεων με κακές προθέσεις. Φαίνεται ότι το κυρίαρχο κατεστημένο είναι αποφασισμένο να αποκλείσει από την εξουσία οποιονδήποτε ηγέτη που θα μπορούσε να συσπειρώσει το λαό ενάντια στην τυραννία που επιβάλλεται.

Γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ είναι μαχητής, αλλά ποια είναι η κατανόησή του; Ήδη ο Τραμπ μιλάει για «ενοποίηση της χώρας». Πώς ενώνεται το κακό με το καλό; Πώς ενώνονται τα ανοιχτά σύνορα με την εθνική εθνότητα, ένα έθνος ενωμένο με έναν Πύργο της Βαβέλ; 

Ο Τραμπ δεν έχει ακόμη εκλεγεί, και οι κυρίαρχες δυνάμεις τον οδηγούν ήδη στην πλάνη.

Το γεγονός που μας φέρνει αντιμέτωπους είναι ότι σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο υπάρχει μόνο μια χούφτα ανθρώπων που υπερασπίζονται το καλό έναντι του κακού, την ηθική έναντι της διαστροφής, την εθνική εθνικότητα έναντι ενός Πύργου της Βαβέλ, την Αλήθεια έναντι των επίσημων αφηγήσεων που εξυπηρετούν μυστικά συμφέροντα. Αυτή η χούφτα δεν έχει καμία βοήθεια από τα δυτικά ιδρύματα, από τα δυτικά πανεπιστήμια, τις νομικές σχολές, τους δικηγορικούς συλλόγους, τα κοινοβούλια και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δεν υπάρχει δυτικός θεσμός στον οποίο να μην έχει θεσμοθετηθεί το κακό.

Πριν από πολλά χρόνια οι φιλελεύθεροι, οι πιο ηλίθιοι από όλους τους λαούς, κατέστρεψαν τη θρησκεία. Αυτό άφησε το κακό χωρίς αντίπαλο. Σήμερα ελάχιστοι μπορούν να αναγνωρίσουν το κακό.

Το μη αναγνωρισμένο κακό είναι ο κόσμος στον οποίο ζει η Δύση.

Ο Σκοτ Ρίτερ λέει ότι η συστηματική αποτυχία της Μυστικής Υπηρεσίας να προστατεύσει τον Τραμπ δεν μπορεί παρά να είναι σκόπιμη. Λέει πως δεν μπορούμε να περιμένουμε μια ειλικρινή έρευνα.

https://www.youtube.com/watch?v=lYrwhCSzV60

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail