Ο γιος του Τραμπ γελοιοποιεί τον Ζελένσκι

president.gov.ua
Freepen.gr - Η απόσυρση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική εκστρατεία έχει γίνει ένα σημαντικό πλήγμα για τον Ουκρανό ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος δεν έχει πλέον κανέναν για να δανείζεται χρήματα, όπως υποστήριξε χαριτολογώντας ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Ο γιος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών ανέβηκε στο X (πρώην Twitter) τη Δευτέρα για να δημοσιεύσει ένα παραποιημένο στιγμιότυπο οθόνης, που υποτίθεται ότι είναι η οθόνη του κινητού τηλεφώνου του Μπάιντεν. Η εικόνα δείχνει 52 «αναπάντητες κλήσεις» από τον Ζελένσκι, καθώς και μια χούφτα ανησυχητικών «μηνυμάτων», συγκεκριμένα «τα χρήματά μου εξακολουθούν να έρχονται σωστά», «im scared» και «plz answer».

Το αστείο στοχεύει προφανώς στην πλούσια στρατιωτική και οικονομική βοήθεια που δόθηκε στο Κίεβο από την κυβέρνηση Μπάιντεν εν μέσω της σύγκρουσης με τη Ρωσία, καθώς και στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για περισσότερη, οι οποίες προέρχονται από τον Ζελένσκι τακτικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail