Δεκάδες Δημοκρατικοί νομοθέτες θέλουν να φύγει ο Μπάιντεν - Bloomberg

ΑFΡ / Αndrew Ηarnik
Freepen.gr -
Δεκάδες Δημοκρατικοί στο αμερικανικό Κογκρέσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπογράψουν επιστολή με την οποία ζητούν από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αναστείλει την εκστρατεία επανεκλογής του, μετέδωσε την Τετάρτη το Bloomberg. Οι εκκλήσεις προς τον Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα και να παραιτηθεί από το αξίωμά του έχουν ενταθεί μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα.

Το Bloomberg δεν κατονόμασε κανέναν από τους εμπλεκόμενους νομοθέτες και απέδωσε την είδηση σε ανώνυμο "ανώτερο αξιωματούχο του κόμματος".

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο αυτό, οι Δημοκρατικοί φοβούνται ότι η σύνδεση με τον αντιδημοφιλή και προφανώς γηρασμένο πρόεδρο θα βλάψει τις δικές τους πιθανότητες επανεκλογής τον Νοέμβριο, οδηγώντας σε "μια ρεπουμπλικανική σκούπα στην Ουάσινγκτον και μια ανεξέλεγκτη προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ".

Οι εκκλήσεις για την αποχώρηση του Μπάιντεν έχουν πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας μετά το ντιμπέιτ της περασμένης Πέμπτης που διοργάνωσε το CNN, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μπάιντεν εμφανίστηκε μπερδεμένος και δυσκολευόταν να τελειώσει τις προτάσεις του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail