Τούρκος πολιτικός: Η Τουρκία να υποβάλει άμεσα αίτηση για ένταξη στους BRICS

pixabay / rus-burkhanov
Freepen.gr - Η Τουρκία πρέπει να υποβάλει νωρίτερα αίτηση για ένταξη στους BRICS προκειμένου να απελευθερωθεί από την «ατλαντική ηγεμονία», δήλωσε στο RIA Novosti ο Hakan Topkurulu, αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Vatan (Πατρίδα) της Τουρκίας.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν ανακοίνωσε νωρίτερα την πρόθεση της χώρας να γίνει μέλος των BRICS. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στη συνάντηση BRICS+ στη Ρωσία και αργότερα δήλωσε ότι η Άγκυρα βλέπει τη σημασία του οργανισμού.

«Η Τουρκία θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για να γίνει μέλος των BRICS το συντομότερο δυνατόν. Μέσω των BRICS, το παγκόσμιο σύστημα εξωτερικού εμπορίου θα πρέπει να απελευθερωθεί από την ηγεμονία του Ατλαντικού», δήλωσε ο Topkurulu.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail