CFR: Ο Πούτιν θα είναι ένας ειδικός στόχος στην ατζέντα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο

RIA Novosti / Kristina Kormilicyna
Freepen.gr - Η επικείμενη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ θα πρέπει να αποτελέσει ένα μήνυμα προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, γράφει το Council on Foreign Relations.

"Όλα τα θέματα που απευθύνονται στην Ουκρανία και τους Ρεπουμπλικάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες απευθύνονται και στον Πούτιν, αλλά αυτός είναι ο ειδικός στόχος των πρόσθετων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της συνόδου", αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, η σύνοδος κορυφής δεν θα ικανοποιήσει τις ελπίδες του Κιέβου για ένταξη στο ΝΑΤΟ, γράφει το CFR.

Ο γερουσιαστής Konstantin Kosachev σημείωσε πως η ηγεσία των χωρών του ΝΑΤΟ περιλαμβάνει πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τη διάπραξη όλων των μοιραίων λαθών της Δύσης στην Ουκρανία. Αυτό είναι που δεν θα τους επιτρέψει να εγκαταλείψουν "τη γραμμή τους για την πρόκληση μιας "στρατηγικής ήττας" στη Ρωσία στην Ουκρανία, όποιο κι αν είναι το κόστος για την ίδια την Ουκρανία", τόνισε ο βουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail