Πρώην αναλυτής της CIA εξηγεί γιατί οι ΗΠΑ απομακρύνονται από την Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι ένα ναζιστικό καθεστώς έχει σχηματιστεί στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

"Οι πληροφορίες διαρρέουν και η συνειδητοποίηση έρχεται πως υπάρχει ένα μάτσο ναζί εκεί που φοράνε σβάστικες, διαβάζουν το Mein Kampf, τραγουδούν τραγούδια για τον θείο Αδόλφο", δήλωσε ο ειδικός.

Πρόσθεσε ότι το πολιτικό καθεστώς στην Ουκρανία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δημοκρατικό, διότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης απαγορεύονται στη χώρα και οι δημοσιογράφοι και οι ιερείς μπορούν να φυλακιστούν.

"Με τον Μπάιντεν γελάει ο κόσμος. Υπάρχουν αστεία μιμίδια που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο και τον κοροϊδεύουν με διάφορους τρόπους: είτε ο Μπάιντεν τα κάνει πάνω του είτε αποκοιμιέται στην σκηνή. Κανείς στο εξωτερικό δεν ξέρει με ποιον να ασχοληθεί. Έτσι, η Ουκρανία είναι ένα αδιέξοδο για τους Αμερικανούς πολιτικούς", κατέληξε ο Τζόνσον.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Ουκρανία έχει πάψει να είναι ένα νικηφόρο θέμα που θα μπορούσε να βοηθήσει τους Αμερικανούς Δημοκρατικούς στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail