Πρώην αναλυτής της CIA παρατηρεί ύποπτες λεπτομέρειες στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

pixabay / Owantana
Freepen.gr - Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν έκαναν σωστή δουλειά στον έλεγχο της ασφάλειας στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, γι' αυτό και ένας ένοπλος κατάφερε να πλησιάσει τον πολιτικό, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

"Η ασφάλεια έπρεπε να κάνει πλήρη έλεγχο όχι μόνο του χώρου, αλλά και ολόκληρης της περιμέτρου. Σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να έχεις θέα από όλες τις πλευρές, τουλάχιστον 500 γιάρδες (457 μέτρα), των ανθρώπων που θα μπορούσαν δυνητικά να πυροβολήσουν - και ακόμη περισσότερο από αυτή την απόσταση", επισήμανε ο Τζόνσον.

Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ότι η οροφή του κτιρίου όπου στεγαζόταν ο δράστης βρισκόταν σε απόσταση 118 μέτρων από το σημείο όπου μιλούσε ο Τραμπ.

"Ακόμη και πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, θα έπρεπε να είχαν τοποθετήσει εκεί (στην οροφή) έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας. Αλλά αυτό δε συνέβη", τόνισε.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, μόνο δύο συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτό που συνέβη: είτε η Μυστική Υπηρεσία είναι εντελώς ανίκανη και απλώς δεν έκανε τη δουλειά της, είτε οι υπάλληλοί της συμμετείχαν στον σχεδιασμό της απόπειρας δολοφονίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail