Daily Mail: Ο Λευκός Οίκος εφαρμόζει ένα σχέδιο για να κρύψει την κατάσταση του Μπάιντεν εδώ και πολλά χρόνια

ΑΡ Photo/GeraΙd Ηerbert
Freepen.gr - Το προσωπικό του Λευκού Οίκου εφάρμοσε επί χρόνια ένα ειδικό σχέδιο και κατέφυγε σε πολλά τεχνάσματα για να αποκρύψει από τον κόσμο το πραγματικό επίπεδο των γνωστικών ικανοτήτων του Τζο Μπάιντεν, γεγονός που τελικά αύξησε μόνο την αρνητική επίδραση στο κοινό της αποτυχίας του Αμερικανού προέδρου στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πηγή του Λευκού Οίκου στην Daily Mail.

"Και επειδή οι βοηθοί στον στενό κύκλο (του Αμερικανού προέδρου Μπάιντεν) είχαν κρύψει τις αδυναμίες του από το κοινό, πολλοί Αμερικανοί σοκαρίστηκαν όταν είδαν ξαφνικά τη δραματική αποτυχία του ζωντανά στην εθνική τηλεόραση", δήλωσε πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Για να καταστρώσουν μια στρατηγική για να αποκρύψουν την κατάσταση του Μπάιντεν, είπε, προσέλαβαν ειδικούς υπαλλήλους που προσπάθησαν με κάθε δυνατό τρόπο να εξομαλύνουν ή να αποτρέψουν τις εμφανείς αποτυχίες του προέδρου: περιορίζοντας την πρόσβαση των δημοσιογράφων σε αυτόν, επιλέγοντας χαμηλές σκάλες για τις πτήσεις του Air Force One, εκδίδοντας κάρτες οδηγιών για τις εκδηλώσεις σε μεγάλα γράμματα, συγχωρώντας τις προφορικές επιφυλάξεις και μερικές φορές τον πλαισίωναν σωματικά από όλες τις πλευρές για να κρύψουν το κουτσό του βάδισμα από τις κάμερες. Αλλά όλα αυτά τα μέτρα το μόνο που έκαναν ήταν να εντείνουν την επίδραση που είχε στους Αμερικανούς η "ασυνάρτητη μουρμούρα" του προέδρου στο ντιμπέιτ, και τώρα αυτοί οι σύμβουλοι πρέπει να κατηγορηθούν για την αποτυχία του Μπάιντεν και τις αυξανόμενες εκκλήσεις να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα, σημειώνει το δημοσίευμα.

"Πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι του στενού του κύκλου θα ήταν αυτοί που θα αποτελούσαν την αιτία της πτώσης του", μοιράστηκε η πηγή της Daily Mail.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail