Μήπως η DEI παραλίγο να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ;

Σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, οι ηγέτες των εθνών φυλάσσονταν από επίλεκτους πολεμιστές. Αυτό είναι λογικό, διότι υπάρχουν τόσα πολλά να χάσει κανείς αν σκοτωθεί ένας βασιλιάς ή ένας πρόεδρος. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είμαστε η πιο ισχυρή χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, θα σκεφτόσασταν πως οι άνθρωποι που προστατεύουν τους εθνικούς μας ηγέτες θα ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακοί. Αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Το Σάββατο, είχαμε ένα μάτσο προφανείς προσλήψεις της DEI που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Ντόναλντ Τραμπ και παραλίγο να πεθάνει.

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Με κάποιο τρόπο, ένας 20χρονος ερασιτέχνης με ένα τουφέκι κατάφερε να σκαρφαλώσει ένα κτίριο σε μια οροφή που είχε άμεση οπτική επαφή με την εξέδρα όπου θα μιλούσε ο Τραμπ, και κατάφερε να μείνει εκεί πάνω για σχεδόν 30 λεπτά χωρίς κανείς από τη Μυστική Υπηρεσία να κάνει κάτι γι' αυτό.

Μέλη του πλήθους μπορούσαν να δουν έναν άνδρα με όπλο εκεί πάνω, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες δεν ανέλαβαν δράση και επέτρεψαν στον Τραμπ να μιλήσει ούτως ή άλλως.

Είτε επρόκειτο για ανικανότητα σε επίπεδο που είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς, είτε συνέβαινε κάτι άλλο.

Μόλις ο Τραμπ χτυπήθηκε, οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στην σκηνή.

Αλλά όπως έχει επισημάνει ο Christopher Rufo, η γυναίκα πράκτορας που προσπαθούσε να θωρακίσει τον κορμό του ήταν πολύ κοντή, «αφήνοντας το κεφάλι και τον λαιμό του ακάλυπτα αφού σηκώθηκε»:
Είπε: «Πρώτη σκηνή: αφού ο Πρόεδρος Τραμπ πέφτει, μια ομάδα πρακτόρων πηδάει κοντά του και τον προστατεύει με το σώμα τους. Μια γυναίκα πράκτορας που ορμάει στην σκηνή ενεργεί γενναία, χωρίς αμφιβολία, αλλά το νόημα της «στρίμωξης» είναι να προστατεύσει τον πρόεδρο. Η πράκτορας ήταν πολύ πιο κοντή από τον Πρόεδρο Τραμπ, αφήνοντας το κεφάλι και το λαιμό του ακάλυπτα αφού σηκώθηκε».

Εάν ένας δεύτερος σκοπευτής ήταν έτοιμος να πυροβολήσει σε εκείνο το σημείο, ο Τραμπ θα βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο.
Αλλά τουλάχιστον εκείνη η πρώτη γυναίκα πράκτορας προσπαθούσε να κάνει το σωστό.

Μια άλλη γυναίκα πράκτορας στην σκηνή φάνηκε να κρύβεται πίσω από τον Τραμπ.

Η Μυστική Υπηρεσία χρειάστηκε μια αιωνιότητα για να κατεβάσει τον Τραμπ από την σκηνή και στο όχημά του.

Αφού έφτασαν τελικά στο όχημα, τρεις γυναίκες πράκτορες φάνηκαν να είναι πολύ φοβισμένες και πολύ μπερδεμένες:
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σκηνή δεύτερη: καθώς ο Τραμπ μπαίνει στο όχημα διαφυγής, μια γυναίκα πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας ψάχνει το όπλο της και δεν μπορεί να βρει τη θήκη της- μια άλλη γυναίκα πράκτορας φαίνεται μπερδεμένη και, τη στιγμή της κρίσης, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει και τα δύο της χέρια για να φορέσει τα γυαλιά ηλίου της- μια τρίτη φαίνεται φοβισμένη και αβέβαιη».
Στο Twitter, ο Michael Yon δεν έμεινε πίσω καθώς επέκρινε αυτούς τους πράκτορες
απόλυτος εξευτελισμός για αυτό το τσούρμο γυναικών της Μυστικής Υπηρεσίας.

Κοιτάξτε την αταξία:

- Δεν μπορούν να βάλουν τα όπλα στη θήκη τους
- Ο εξοπλισμός πέφτει στο έδαφος
- Ασταθείς, φοβισμένες κινήσεις
- Καμία επίδειξη δύναμης, ψυχραιμίας
Οι Μυστικές Υπηρεσίες DEI κάνουν τους Προέδρους λιγότερο ασφαλείς

Κοιτάξτε, είμαι σίγουρος ότι αυτές οι γυναίκες είναι πολύ καλοί άνθρωποι.

Αλλά δεν είναι κατάλληλες για αυτού του είδους τη δουλειά.

Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.

Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για κάθε είδους εργασία.  Προσωπικά, υπάρχουν πολλές δουλειές στις οποίες θα ήμουν απαίσιος.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο για την κοινωνία μας να το παραδεχτεί αυτό;

Όλοι είναι καλοί σε κάτι, και όσοι είναι καλοί σε συγκεκριμένες εργασίες θα πρέπει να προσλαμβάνονται για να εκτελούν αυτές τις εργασίες.

Περιττό να πούμε ότι η διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών Kimberly Cheatle δεν πρέπει να υπηρετεί στην τρέχουσα θέση της. Σύμφωνα με τη New York Post, προσλήφθηκε επειδή η Τζιλ Μπάιντεν πίεσε προσωπικά για αυτήν:
Η διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών Kimberly Cheatle, η οποία αντιμετωπίζει την κατακραυγή του Κογκρέσου και τις εκκλήσεις να παραιτηθεί για κενά ασφαλείας που οδήγησαν στην παραλίγο δολοφονία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο, ανέλαβε τον ρόλο της χάρη σε μια στενή σχέση με την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, σύμφωνα με το The Post.
Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, η Cheatle λέει ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Έτσι θα συνεχίσει να έχει την ευκαιρία να αναδιαμορφώσει τη Μυστική Υπηρεσία.

Αναφέρεται πως στόχος της είναι να έχει το 30 τοις εκατό όλων των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών να είναι γυναίκες μέχρι το έτος 2030:
Σε δήλωσή της τη Δευτέρα, η οποία δεν αναγνώρισε με κανέναν τρόπο τις αποτυχίες της υπηρεσίας, η επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν «αλλαγές» στο μηχανισμό ασφαλείας του Τραμπ για τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Όμως το χλιαρό αυτό μήνυμα δεν έκανε πολλά για να ηρεμήσει τους αμφισβητίες, οι οποίοι έχουν κατακεραυνώσει την Τσέιτλ για την προτεραιότητα που δίνει στις πρωτοβουλίες «Διαφορετικότητας, Ισότητας και Συμπερίληψης» -όπως η δέσμευση να αποκτήσει η Μυστική Υπηρεσία 30% γυναίκες μέχρι το 2030- έναντι της παροχής ισχυρής και αποτελεσματικής ασφάλειας.
Αν μια γυναίκα είναι η καλύτερη υποψήφια για τη δουλειά, τότε προσλάβετε αυτή τη γυναίκα.

Αλλά οι γυναίκες που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Τραμπ το Σάββατο θα έπρεπε σίγουρα να κάνουν κάτι άλλο.

Ο πρώην βοηθός διευθυντής του FBI, Chris Swecker, τρομοκρατήθηκε από την απόδοσή τους:
Την ημέρα των πυροβολισμών, η ομάδα ασφαλείας του Τραμπ περιλάμβανε τρεις γυναίκες, οι οποίες, όπως δήλωσε στην Post ο πρώην βοηθός διευθυντής του FBI Κρις Σουέκερ, φάνηκαν εντελώς ανεπαρκώς εξοπλισμένες όταν ο Κρουκς άνοιξε πυρ.

«Οι γυναίκες που είδα εκεί πάνω με τον πρόεδρο - έμοιαζαν σαν να έκαναν κύκλους. Η μία δεν ήξερε πώς να φορέσει τη θήκη της, η άλλη δεν φαινόταν να ξέρει τι να κάνει και μια άλλη φαινόταν να μην μπορεί να βρει τη θήκη της», είπε.

« Ένα πράγμα είναι το DEI, ένα άλλο η επάρκεια και η αποτελεσματικότητα, και είδα το DEI εκεί έξω».
Αυτό δεν έχει να κάνει με το να δώσουμε σε όλους μια ευκαιρία.

Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να παίξω στο NFL.

Αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα ήμουν ο χειρότερος παίκτης στο πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά και πιθανότατα θα τραυματιζόμουν πολύ σοβαρά.

Φυσικά η Μυστική Υπηρεσία είναι πολύ πιο σημαντική από το NFL. Αν ένας ικανός ελεύθερος σκοπευτής στόχευε τον Τραμπ το Σάββατο, το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό:
Σε μια συνέντευξη με το KJRH στην Οκλαχόμα , ο πρώην ελεύθερος σκοπευτής SWAT Ταγματάρχης Nate Norton του αστυνομικού τμήματος Sapulpa εκθέτει την τρομακτική πραγματικότητα:

«Χαίρομαι που τον αποκαλούν σκοπευτή γιατί δεν είναι ελεύθερος σκοπευτής», είπε ο Νόρτον. «Αν ήταν ελεύθερος σκοπευτής, ο πρόεδρος Τραμπ θα ήταν νεκρός από την πρώτη κιόλας βολή. Δεν υπάρχουν αν, και ή αλλά σε αυτό. Αυτός είναι κάποιος που έχει κάποια περίεργη, άρρωστη ατζέντα και έκανε στην καλύτερη περίπτωση μέτρια εκπαίδευση κατά τη γνώμη μου. Γιατί στα 130 γιάρδες, 190 γιάρδες, αυτό είναι εύκολο για κάποιον που πυροβολεί».
Σε αυτήν την κομβική στιγμή της ιστορίας μας, χρειαζόμαστε απεγνωσμένα όλους τους εθνικούς ηγέτες μας να προστατεύονται από εκείνους που θα προσπαθούσαν να τους βλάψουν.

Και χρειαζόμαστε τους καλύτερους δυνατούς ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Είναι ενδιαφέρον πως τη Δευτέρα ο Τραμπ ήταν «περικυκλωμένος από μια ομάδα ασφαλείας σχεδόν αποκλειστικά για άνδρες» όταν έφτασε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών:
Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών τη Δευτέρα περιτριγυρισμένος από μια ομάδα ασφαλείας σχεδόν αποκλειστικά για άνδρες – μια δραματική αλλαγή από την ομάδα των Μυστικών Υπηρεσιών που είχε το Σάββατο όταν η σφαίρα ενός δολοφόνου παραλίγο να τον σκοτώσει.

Δύο ημέρες αφότου επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας, ο Τραμπ έκανε μια θριαμβευτική εμφάνιση στη βραδιά έναρξης του RNC στο Μιλγουόκι.

Έφερε ένα μεγάλο λευκό επίδεσμο στο δεξί του αυτί – μια έντονη υπενθύμιση του πόσο κοντά ο σκοπευτής Thomas Matthew Crooks έφτασε να πυροβολήσει θανάσιμα τον πρώην πρόεδρο.
Χαίρομαι που έγιναν κάποιες αλλαγές.

Αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου να προσπαθήσει ξανά κάποιος άλλος.

Όταν φτάσει εκείνη η μέρα, ελπίζουμε ότι ικανοί επαγγελματίες θα προστατεύουν τον Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail