Ο Μπάιντεν παραγγέλνει δημοσκόπηση για τη δημοτικότητα της Harris - ABC news

Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέθεσε έρευνα για να αποκτήσει μια σαφέστερη εικόνα της δημοτικότητας της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, μετέδωσε το ABC News, επικαλούμενο ανώνυμο ανώτερο αξιωματούχο της κυβέρνησης. Η πηγή φέρεται να δήλωσε στο πρακτορείο ότι παρά το γεγονός πως ο 81χρονος Δημοκρατικός, παρά το γεγονός ότι επιδεικνύει δημόσια ένα γενναίο πρόσωπο, έχει γίνει πρόσφατα πιο δεκτικός στις εκκλήσεις που τον παροτρύνουν να αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Τα ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσον ο Μπάιντεν είναι κατάλληλος για μια δεύτερη θητεία επισκιάζουν την εκστρατεία του από τότε που χάλασε την εμφάνισή του στο ντιμπέιτ που διοργάνωσε το CNN τον περασμένο μήνα εναντίον του επικρατέστερου Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο εν ενεργεία υπουργός έχασε επανειλημμένα τον ειρμό της σκέψης του, μπέρδεψε λέξεις και αριθμούς και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει τις προτάσεις του.

Την Παρασκευή, το ABC News επικαλέστηκε ανώνυμο στέλεχος του Λευκού Οίκου που δήλωσε ότι «ο πρόεδρος είναι σκουπισμένος και εξαντλημένος». Πρόσθεσαν ότι η πρόσφατη διάγνωση COVID-19 «του δίνει την ευκαιρία να φέρει τους ανθρώπους κοντά, να κάνει συζητήσεις και να σκεφτεί, ενώ αναρρώνει στο Ντέλαγουερ».

Ο Μπάιντεν ακύρωσε μια προεκλογική εκδήλωση στο Λας Βέγκας την Τετάρτη και αυτοαπομονώθηκε, αφού βρέθηκε θετικός στον ιό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail