Μεγάλοι δωρητές εκβιάζουν τους Αμερικανούς Δημοκρατικούς για τον Μπάιντεν - NYT

pixabay / DWilliam
Freepen.gr - Εκτιμώμενες δωρεές ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια ομάδα-κλειδί για την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχουν ανασταλεί μέχρι οι Δημοκρατικοί να τον αντικαταστήσουν, ανέφεραν την Παρασκευή οι New York Times.

Οι Times επικαλούνται δύο ανώνυμες πηγές "ενημερωμένες για τις συζητήσεις" μεταξύ των μεγάλων δωρητών και της Future Forward, μιας επιτροπής πολιτικής δράσης (PAC) που αναμενόταν να συγκεντρώσει 700 εκατομμύρια δολάρια για την επανεκλογή του Μπάιντεν.

"Πολλαπλές οκταψήφιες δεσμεύσεις" έχουν προς το παρόν παγώσει και η PAC βρίσκεται "σε αμυντική στάση" μέχρι να αποσαφηνιστεί ποιον πραγματικά θα κατεβάσουν οι Δημοκρατικοί το Νοέμβριο, σύμφωνα με τους Times.

Η εκστρατεία του Μπάιντεν επέλεξε το Future Forward ως το κύριο super PAC της στην κούρσα του 2024 και η ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει πως θα δαπανήσει 250 εκατομμύρια δολάρια σε τηλεοπτική και ψηφιακή διαφήμιση μετά το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών τον επόμενο μήνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail