NYT: Ο Μπάιντεν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δεν θα κέρδιζε τις εκλογές, λένε άνθρωποι γύρω του

ΑΡ Photo / JacqueΙyn Μartin
Freepen.gr - Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πιστεύουν ότι έχει αρχίσει να αποδέχεται την ιδέα πως μπορεί να μην κερδίσει τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές και ίσως χρειαστεί να αποχωρήσει από την κούρσα, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι τέσσερα άτομα από τον στενό κύκλο του προέδρου.

«Αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο Μπάιντεν δήλωσαν την Πέμπτη ότι πιστεύουν πως έχει αρχίσει να αποδέχεται την ιδέα πως μπορεί να μην κερδίσει το Νοέμβριο και ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψει την κούρσα», έγραψε το δημοσίευμα.

Παράλληλα, μία από τις πηγές σημείωσε ότι ο πρόεδρος δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απόφαση να αποσυρθεί από την κούρσα. Παράλληλα, άλλη πηγή ανέφερε πως δεν θα εξέπληττε κανέναν αν ο Μπάιντεν «σύντομα» κάνει μια σχετική δήλωση και υποστηρίξει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις ως αντικαταστάτριά του.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου διαψεύδουν τις πληροφορίες περί πιθανής απόσυρσης του Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα, υποστηρίζοντας ότι εμφανίστηκαν ως αποτέλεσμα μιας «συντονισμένης εκστρατείας διαρροών» που οργάνωσαν τα πιο ισχυρά μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ για να αυξήσουν την πίεση στον πρόεδρο, σημειώνει το δημοσίευμα.

Νωρίτερα, το ABC News μετέδωσε πως ο Μπάιντεν είχε αναθέσει δημοσκόπηση σχετικά με τις προοπτικές της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις σε περίπτωση που αυτή συμμετάσχει στην προεδρική κούρσα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail