Ο Ζελένσκι "όλο και πιο παρανοϊκός" - Reuters

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ανησυχεί όλο και περισσότερο για τη ζωή του καθώς η σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και Κιέβου συνεχίζεται, ανέφερε το Reuters, σε ένα προφίλ για τον Ουκρανό πολιτικό το Σάββατο.

Ο Ζελένσκι "έχει γίνει όλο και πιο παρανοϊκός σχετικά με τις υποψίες ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να τον δολοφονήσουν και να αποσταθεροποιήσουν την ηγεσία της Ουκρανίας", δήλωσε στο πρακτορείο ανώτερος Ευρωπαίος αξιωματούχος. "Και δικαίως", πρόσθεσε.

Το Reuters ανέφερε πως μίλησε με οκτώ νυν και πρώην Ουκρανούς και ξένους αξιωματούχους, καθώς και με "αρκετούς φίλους και συναδέλφους από το παρελθόν [του Ζελένσκι]". Σύμφωνα με το πρακτορείο, "σκιαγραφούν το πορτρέτο ενός ηγέτη που έχει γίνει πιο σκληρός και πιο αποφασιστικός, λιγότερο ανεκτικός στα λάθη και επιρρεπής ακόμη και στην παράνοια, καθώς αντιμετωπίζει το εικοσιτετράωρο άγχος και την κούραση".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail