Telegraph: Θα είναι δύσκολο για τους Ουκρανούς να αντικαταστήσουν τα αεροσκάφη που κατέστρεψε η Ρωσία στις βάσεις

Υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας
Freepen.gr - Η Ρωσία προκαλεί εξαιρετικά μεγάλες απώλειες στα αεροδρόμια της AFU και σύντομα θα μπορούσε να καταστρέψει πλήρως την ουκρανική αεροπορία, δήλωσε ο στρατιωτικός παρατηρητής David Axe σε άρθρο του στην εφημερίδα Telegraph.

"Η Ρωσία <...> έχει περάσει ένα τρομακτικό τριήμερο σπέρνοντας πανικό στη μικρή, ταλαιπωρημένη Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας, βγάζοντας στον αέρα μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να αναγνωρίσουν τα αεροδρόμια της πρώτης γραμμής και καταστρέφοντας με βαλλιστικούς πυραύλους αεροσκάφη που είναι τόσο δύσκολο να αντικατασταθούν", αναφέρει το άρθρο.

Σύμφωνα με τον Axe, ο ρωσικός στρατός έδειξε παραστατικά τι περιμένει τα δυτικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και Mirage 2000 όταν φτάσουν στην Ουκρανία. Τα αμερικανικά και γαλλικά μηχανήματα θα καταστραφούν στις βάσεις τους αμέσως μόλις φτάσουν, πιστεύει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail