Ο Τραμπ θέλει ο Μπάιντεν να παραμείνει στην κούρσα - WaPo

ΑΝDREW CΑΒΑLLERO-REYΝΟLDS/ΑFΡ
Ο επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει ότι ο αντίπαλός του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δε θα αποσύρει την υποψηφιότητά του μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, αναφέρει η Washington Post, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές.

Σύμφωνα με την Post, οι Δημοκρατικοί έχουν "βυθιστεί σε πανικό" για την "κακή εμφάνιση" του Μπάιντεν στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, αμφισβητώντας την ικανότητά του "να εκτελέσει την εκστρατεία ή να υπηρετήσει άλλα τέσσερα χρόνια", επιδιώκοντας μάλιστα να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλον.

Ενώ ο Τραμπ και η εκστρατεία του αναμένουν ότι ο Μπάιντεν θα παραμείνει στην κούρσα έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν έναν διαφορετικό αντίπαλο, ανέφερε την Πέμπτη η Post, επικαλούμενη "τέσσερα άτομα που γνωρίζουν τις ιδιωτικές συζητήσεις". Η Post είναι παραδοσιακά εχθρική προς τον Τραμπ και κοντά στους Αμερικανούς Δημοκρατικούς.

"Σίγουρα φαίνεται πως θέλουν να παραμείνει ο Μπάιντεν στο ψηφοδέλτιο", δήλωσε στην Post ο Ντέιβιντ Άξελροντ, επί μακρόν στρατηγικός σύμβουλος των Δημοκρατικών. "Πιστεύουν ότι είναι ευάλωτος και τους αρέσει το σημείο στο οποίο βρίσκονται. Μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένοι με την προοπτική να αποχωρήσει από την κούρσα".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail