Οι Δημοκρατικοί θεωρούν την Καμάλα Χάρις ως τη μόνη πιθανή αντικαταστάτρια του Μπάιντεν - WSJ

ΑΡ Photo/Rοnda Churchill
Freepen.gr - Η ελίτ του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ θεωρεί την Kamala Harris ως τη μόνη υποψήφια για να αντικαταστήσει τον Joe Biden στην προεδρική κούρσα, αναφέρει η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τη WSJ, η ελίτ του κόμματος έχει σχεδόν καταλήξει σε ομοφωνία πως η Χάρις είναι η μόνη αντικαταστάτρια του Μπάιντεν. Θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια, επειδή η Χάρις υστερεί και στις δημοσκοπήσεις έναντι του Ντόναλντ Τραμπ και θα πρέπει να βρει δικαιολογίες για τον πληθωρισμό και άλλα προβλήματα, που κληρονόμησε από τον Μπάιντεν, ωστόσο η κομματική ελίτ, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί, θα φοβηθεί πολύ να αρνηθεί την υποψηφιότητα μιας γυναίκας εκπροσώπου των μειονοτήτων, αναφέρει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τους συντάκτες, οι Δημοκρατικοί θα πρέπει τώρα να αναλάβουν την επίσημη διαδικασία αντικατάστασης του Μπάιντεν με τη Χάρις κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, το οποίο θα προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail