15.000 Ουκρανοί καταφεύγουν στην Ουγγαρία καθώς συνεχίζεται η πολεμική αναταραχή

(MTI)
Freepen.gr - Σύμφωνα με αναφορές του Αρχηγείου της Εθνικής Αστυνομίας (ORFK) προς το MTI που επικαλείται η Magyar Nemzet, 7.406 άτομα εισήλθαν στην Ουγγαρία από το ουκρανοουγγρικό συνοριακό τμήμα την Πέμπτη, ενώ 8.014 άτομα που διέσχισαν τα ρουμανοουγγρικά σύνορα δήλωσαν στις αρχές πως προέρχονται από την Ουκρανία.

Μεταξύ αυτών που έγιναν δεκτοί, η αστυνομία εξέδωσε πιστοποιητικά προσωρινής διαμονής, με ισχύ 30 ημερών, σε 88 άτομα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να επισκεφθούν το γραφείο της Εθνικής Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης, για να λάβουν επίσημα έγγραφα για τη διαμονή τους.

Παράλληλα, η Magyar Nemzet ανέφερε επίσης ότι ο Zelensky σχεδιάζει να φορολογήσει τους Ουκρανούς πολίτες και τις επιχειρήσεις για να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον πόλεμο. Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους Ουκρανούς που παραμένουν στη χώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail