Ο Τραμπ έβγαλε 300 χιλιάδες δολάρια πουλώντας Βίβλους - NBC

ΑΡ Photo/Μanuel Βalce Ceneta
Freepen.gr - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έβγαλε 300.000 δολάρια από τις πωλήσεις της «Βίβλου του Γκρίνγουντ» και κατέχει κρυπτονόμισμα αξίας έως και 5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τις προσωπικές οικονομικές αποκαλύψεις του.

Η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή δημοσιοποίησε την Παρασκευή το έντυπο γνωστοποίησης 250 σελίδων. Αποκαλύπτει ότι η λέσχη και το θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα απέκτησε σχεδόν 57 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από την προηγούμενη δημοσιοποίησή του, ενώ το Trump National Golf Club στο Νιου Τζέρσεϊ απέσπασε πάνω από 37 εκατομμύρια δολάρια σε «έσοδα που σχετίζονται με το γκολφ».

Μια γραμμή που τράβηξε την προσοχή του NBC News ήταν ότι ο πρώην -και ενδεχομένως μελλοντικός- Αμερικανός πρόεδρος κέρδισε 300.000 δολάρια από τις πωλήσεις της «Βίβλου του Γκρίνγουντ», μιας προσαρμοσμένης έκδοσης που πωλείται στη λιανική προς 59,99 δολάρια και περιλαμβάνει ένα χειρόγραφο ρεφρέν του «God Bless the USA» από τον τραγουδιστή της κάντρι Λι Γκρίνγουντ. Μια περιορισμένη έκδοση της Βίβλου με την προσωπική υπογραφή του Τραμπ πωλείται προς 1.000 δολάρια το κομμάτι.

Ο Τραμπ αποτίμησε το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων και το «εικονικό κλειδί ethereum» που κατέχει σε 1 έως 5 εκατομμύρια δολάρια. Αν και αρχικά θεωρούσε τα κρυπτονομίσματα «απάτη», πρόσφατα υποστήριξε ότι αν οι ΗΠΑ δεν ηγηθούν του κλάδου, θα το κάνει η Κίνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail