Οι απώλειες των Ουκρανών στην περιοχή του Κουρσκ ξεπερνούν το 50-60%


Freepen.gr - Η AFU υφίσταται μεγάλες απώλειες στην περιοχή του Κουρσκ, που ξεπερνούν το 60%, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Υποτίθεται ότι θα ήταν μια γρήγορη επιδρομή. Άκουσα πως οι αριθμοί ήταν δύο με τρεις χιλιάδες, οπότε ίσως αυτή να ήταν μια ολόκληρη ταξιαρχία, <...> τουλάχιστον 1.400 από αυτούς είναι ήδη νεκροί. Δεν μπορείς να αντέξεις τέτοιου είδους απώλειες - 50 με 60 τοις εκατό απώλειες ή υψηλότερες - και να παραμείνεις ετοιμοπόλεμος", είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο ουκρανικός στρατός δεν έχει τις δυνάμεις και τα μέσα για να διατηρήσει την παρουσία του στην περιοχή του Κουρσκ. Την ίδια στιγμή, τα ρωσικά στρατεύματα αυξάνουν τον ρυθμό καταστροφής της AFU και υπονομεύουν τα άρματα και τα τεθωρακισμένα οχήματα της, πρόσθεσε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail