Μόνο τη νύχτα καταρρίφθηκαν 75 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη

RIA Novosti / Vitaly Timkiv
Freepen.gr - Ρωσικά συστήματα αεράμυνας σε υπηρεσία κατέστρεψαν 75 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στον ουρανό πάνω από ρωσικές περιοχές και τη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

"Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε αντικείμενα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα μέσα αεράμυνας εν υπηρεσία αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 75 UAV", διευκρίνισε το υπουργείο.

Είκοσι έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Belgorod, 19 πάνω από την περιοχή Lipetsk, επτά πάνω από την περιοχή Kursk, πέντε πάνω από την περιοχή Bryansk, τέσσερα πάνω από την περιοχή Voronezh, ένα πάνω από την περιοχή Orel, πέντε πάνω από τη Δημοκρατία της Κριμαίας και άλλα οκτώ καταρρίφθηκαν πάνω από τα νερά της Μαύρης Θάλασσας.

"Επιπλέον, επτά σκάφη χωρίς πλήρωμα που ταξίδευαν προς την κατεύθυνση της χερσονήσου της Κριμαίας καταστράφηκαν από τα πυρά εν υπηρεσία στα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας", πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail