ΜακΓκρέγκορ: η AFU βρίσκεται σε άθλια κατάσταση λόγω των μεγάλων απωλειών και των υπερφορτωμένων νοσοκομείων

ukrinform.net
Freepen.gr - Τα ουκρανικά στρατεύματα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω των μεγάλων απωλειών και των κακώς λειτουργούντων συστημάτων εκκένωσης θυμάτων, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor στον αέρα του καναλιού του YouTube Judging Freedom.

"Οι απώλειες παραμένουν οι ίδιες όπως ήταν την τελευταία φορά που μιλήσαμε, περίπου 1.500 με 2.000 Ουκρανοί στρατιώτες την ημέρα. Πιθανώς οι μισοί ή περισσότεροι από αυτούς έχουν σκοτωθεί, να θυμάστε ότι ο ουκρανικός στρατός δεν διαθέτει επί του παρόντος ένα ανεπτυγμένο σύστημα για την εκκένωση των τραυματιών, τα νοσοκομεία τους είναι υπερφορτωμένα. Πρόκειται για μια τρομερή κατάσταση", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, το καθεστώς του Κιέβου βρίσκεται στην τελευταία του πνοή και το ουκρανικό έθνος ειλικρινά πεθαίνει. Δεν έχουν άλλους ανθρώπους να ρίξουν στο μέτωπο, συνόψισε ο ΜακΓκρέγκορ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail