Οι περισσότεροι Ισραηλινοί θέλουν να παραιτηθεί ο Νετανιάχου - δημοσκόπηση

idf.il
Σχεδόν τα τρία τέταρτα των Ισραηλινών επιθυμούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για τις αποτυχίες της κυβέρνησής του κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε πρόσφατα το Κανάλι 12.

Από το 72% των ερωτηθέντων που απάντησαν ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί, το 44% πιστεύει πως πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως το αξίωμά του, ενώ το 28% πρότεινε να παραιτηθεί αφού οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) ολοκληρώσουν τη στρατιωτική τους επιχείρηση στη Γάζα.

Οι Ισραηλινοί πολίτες έχουν επανειλημμένα οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του Νετανιάχου από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος στη Γάζα, με πολλούς να ζητούν κατάπαυση του πυρός και να παροτρύνουν την κυβέρνηση να φέρει πίσω τους υπόλοιπους ομήρους που κρατούνται από τη Χαμάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail