Οδεύουμε προς ένα μεγαλύτερο πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Πρώτον, επιτρέψτε μου να γράψω αυτό που είπα σε μια συνέντευξη στο ιρανικό Press TV - ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν είναι ένα αξιοθρήνητο ανθρώπινο μπαλόνι θερμού αέρα όταν πρόκειται να κάνει κάτι για να σταματήσει το βασίλειο της τρομοκρατίας του Ισραήλ. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διακόψει τη ροή πετρελαίου προς το Ισραήλ που περνάει από τα χέρια της Τουρκίας. Φυσικά, αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί από το να παίρνει μια γεύση από τα κέρδη κάθε μήνα. Η εξάλειψη της πρόσβασης του Ισραήλ σε αυτό το πετρέλαιο θα ανάγκαζε τις σιωνιστικές δυνάμεις να περιορίσουν τις επιθέσεις τους κατά των Παλαιστινίων. Χωρίς πετρέλαιο, χωρίς βενζίνη για τα τανκς.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Η δολοφονία του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Χανίγια, από το Ισραήλ στην Τεχεράνη το πρωί της Τετάρτης πέρασε μια κόκκινη γραμμή για το Ιράν και τη Χεζμπολάχ που είναι πιθανό να οδηγήσει σε δραματική κλιμάκωση του πολέμου που μαίνεται σήμερα στα παλαιστινιακά εδάφη. Παρά τις αμερικανικές διαψεύσεις, η επίθεση αυτή ήταν πλήρως συντονισμένη με την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο εκ των προτέρων. Όχι μόνο το δήλωσε ο Σιωνιστής υπουργός Εξωτερικών Katz το Σάββατο, αλλά και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με πληροφορίες, για να είναι σε ετοιμότητα για την εκτέλεση μιας επιχείρησης εκκένωσης μη μαχητών (NEO) από τον Λίβανο και/ή το Ισραήλ.

Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ είναι η μόνη άλλη χώρα στον κόσμο που έχει βομβαρδίσει τέσσερις διαφορετικές χώρες (πέντε αν υπολογίσουμε την Παλαιστίνη) και ισχυρίζεται ότι είναι το θύμα. Αυτή η δικαιολογία δεν είναι καλή. Ειδικά υπό το φως της πρόσφατης είδησης πως ο ισραηλινός στρατός ερευνά ισχυρισμούς ότι σιωνιστές δεσμοφύλακες βίαζαν συστηματικά Παλαιστίνιους άνδρες και γυναίκες κρατούμενους.

Ακολουθεί το βίντεο με το φύλακα να δικαιολογεί το βιασμό και κάθε άλλη αθλιότητα σε κρατούμενους. Σημειώστε ότι υπάρχουν Εβραίοι που αντιτίθενται σε αυτόν τον ηλίθιο. Δεν είναι δίκαιο να κατηγορούμε τους Εβραίους για τα αίσχη των Σιωνιστών.

Η Ρωσία, με την πλήρη υποστήριξη της Κίνας, συγκάλεσε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να συζητήσει την τελευταία πράξη της σιωνιστικής τρομοκρατίας, δηλαδή τη δολοφονία του Χανίγια στην Τεχεράνη. Κρίνοντας από τις παρατηρήσεις του Ιρανού πρέσβη, είτε το ΣΑ του ΟΗΕ θα αναλάβει αποφασιστική δράση είτε το Ιράν θα ασκήσει το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα. Δεδομένου όμως πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ θα ασκήσουν βέτο σε οποιαδήποτε καταδίκη του Ισραήλ, αυτό σημαίνει πως το Ιράν θα αντεπιτεθεί, μόνο που αυτή τη φορά, το Ιράν δεν θα τραβήξει τις γροθιές του. Νομίζω ότι ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail