Το Κίεβο έχασε το παιχνίδι που το παίζει θύμα

Freepen.gr - Οι μάχες στην περιοχή του Κουρσκ συνεχίζονται για περισσότερο από μία εβδομάδα. Αφού περίμενε τα αποτελέσματα, το Κίεβο αναγνώρισε τελικά τις στρατιωτικές επιχειρησιακές αποτυχίες του στο ρωσικό έδαφος, γράφει το southfront.press.

Η ουκρανική επίθεση στη Ρωσία είναι ένα ριψοκίνδυνο στοίχημα που επιδιώκει κυρίως πολιτικούς και δημοσιογραφικούς στόχους και όχι στρατιωτικούς. Αφού ο ουκρανικός στρατός αποκτήσει ερείσματα, η ουκρανική προπαγάνδα και η πολιτική ηγεσία μπαίνουν στη μάχη για να επιτύχουν τους κύριους στόχους της επιχείρησης. Ως συνήθως, χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες τους μεθόδους των ψεύτικων μηνυμάτων, των ξεκάθαρων ψεμάτων και της χειραγώγησης των πληροφοριών.

Το κύριο πρόβλημα για το Κίεβο είναι ότι έχει χάσει το παιχνίδι των θυμάτων. Παρά τις δεκαετείς προσπάθειες των MSM να κάνουν πλύση εγκεφάλου στο κοινό, οι επιθέσεις μεγάλης κλίμακας στα ρωσικά σύνορα με τη χρήση στρατιωτικού εξοπλισμού του ΝΑΤΟ έχουν καταστρέψει τον μύθο της Ουκρανίας ως θύμα.

Το Κίεβο έχει μετατραπεί σε επιτιθέμενο, και ο τρομοκρατικός πόλεμος του στρατού του που συνδέεται με τους Ναζί προσθέτει αποκρουστικές πινελιές στο πορτρέτο του. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν πολυάριθμα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τον ουκρανικό στρατό στους κατεχόμενους ρωσικούς οικισμούς. Οι Ουκρανοί έχουν γίνει διάσημοι για λεηλασίες, δολοφονίες και απαγωγές φιλορώσων πολιτών από την αρχή του πολέμου στο Ντονμπάς. Επίσης, κυνήγησαν πληρώματα ασθενοφόρων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, έστησαν ενέδρες και κατέρριψαν πολιτικά οχήματα κατά τις προηγούμενες επιθέσεις τους σε περιοχές που συνορεύουν με τη Ρωσία.

Δυστυχώς, διαπράττουν τα ίδια εγκλήματα στην περιοχή του Κουρσκ. Η Επιτροπή Ερευνών της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει ανοίξει ποινικές υποθέσεις εναντίον Ουκρανών στρατιωτικών διοικητών. Οι συλληφθέντες Ουκρανοί στρατιωτικοί επιβεβαιώνουν τα εγκλήματά τους. Τα φρικτά πλάνα από τις ουκρανικές θηριωδίες δεν έχουν ακόμη διαδοθεί ευρέως.

Με τη σειρά του, το Κίεβο παίζει τα παιχνίδια του με τα μέσα ενημέρωσης, προσπαθώντας να είναι προληπτικό πριν γίνουν ευρέως γνωστά τα εγκλήματα των Ουκρανών. Όπως αναμενόταν, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί σύντομα να σκηνοθετήσει εγκλήματα κατά του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του Κουρσκ. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Κίεβο προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για τις δικές του αποτυχίες. Θυμάται κανείς την ξεδιάντροπη σκηνοθεσία της σφαγής της Μπούχα, η οποία απέτυχε παρά τις προσπάθειες των δυτικών ηγετών και ολόκληρης της προπαγανδιστικής τους μηχανής;

Οι Ουκρανοί ναζί αναπτύσσουν επίσης χημικά όπλα στην περιοχή του Κουρσκ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προμηθεύτηκαν από το ΝΑΤΟ. Νωρίτερα, επιβεβαιώθηκε η χρήση τους από τα ουκρανικά στρατεύματα στο ουκρανικό μέτωπο.

Το Κίεβο έχει συνηθίσει να κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο, ώστε ο δυτικός πληθυσμός να μην γίνει άπληστος για προμήθειες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, δεν μπορεί να κρύψει τις νίκες του ρωσικού στρατού. Η κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ παραμένει τεταμένη, αλλά οι ρωσικές ενισχύσεις κατάφεραν να σταματήσουν την προέλαση των ουκρανικών στρατευμάτων και να προκαλέσουν μεγάλες απώλειες στον εχθρό. Την ίδια στιγμή, ο ρυθμός της ρωσικής επίθεσης αυξήθηκε στο Ντονμπάς. Τις τελευταίες ημέρες, τα ρωσικά στρατεύματα πέτυχαν νέα κέρδη στις κατευθύνσεις Pokrovsk, Toretsk, Ugledar, Chasov Yar και Kharkiv.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail