Η ανάδειξη της Καμάλα Χάρις στην προεδρία είναι το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους;

Από την στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την προεκλογική εκστρατεία, επιφανείς Ρεπουμπλικάνοι ζητούν αδιάκοπα την παραίτησή του. Υποστηρίζουν ότι αν ο Μπάιντεν είναι ακατάλληλος να θέσει υποψηφιότητα, είναι επίσης ακατάλληλος να υπηρετήσει. Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με αυτό. Αλλά το να παραιτηθεί ο Μπάιντεν θα ήταν ουσιαστικά το ισοδύναμο του να πετάξεις τον Μπρερ Ράμπιτ στην κόλαση. Η ανάδειξη της Καμάλα Χάρις στην προεδρία δεν πρόκειται να βοηθήσει τους Ρεπουμπλικανούς να κερδίσουν το Νοέμβριο. Στην πραγματικότητα, θα βοηθούσε σχεδόν σίγουρα τη Χάρις και τους Δημοκρατικούς.

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να εξηγήσω.

Πρώτα απ' όλα, η ιστορία μάς έχει δείξει ότι οι «εν ενεργεία πρόεδροι» λαμβάνουν πάντα μια αξιοσημείωτη ώθηση σε σύγκριση με άλλους υποψηφίους.

Αυτή την στιγμή, η Kamala Harris δεν είναι «εν ενεργεία πρόεδρος», αλλά αν αναδειχθεί στην προεδρία θα γίνει.

Δεύτερον, αν η Kamala Harris υπηρετήσει έστω και για μερικούς μήνες στο Λευκό Οίκο, θα της δοθεί η ευκαιρία να δείξει στον αμερικανικό λαό πως μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Εφόσον δεν τα θαλασσώσει πολύ άσχημα, αυτό θα μπορούσε να καθησυχάσει τους φόβους που έχουν πολλοί για την ικανότητά της να καλύψει το ρόλο.

Τρίτον, την στιγμή που θα ορκιστεί θα γίνει «η πρώτη γυναίκα πρόεδρος», αυτό θα εξυμνηθεί πολύ από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και θα δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού για την εκστρατεία της.

Έτσι, ακόμη και αν πολλοί Ρεπουμπλικάνοι δε ζητούσαν να παραιτηθεί ο Τζο Μπάιντεν, νομίζω ότι αυτό σχεδίαζαν ούτως ή άλλως οι Δημοκρατικοί.

Τελικά, νομίζω πως η ανάδειξή της στην προεδρία είναι απλώς το επόμενο λογικό βήμα στο μεγάλο σχέδιό τους να βάλουν την Καμάλα Χάρις στο Λευκό Οίκο.

Φυσικά θα χρειαστούν μια καλή δικαιολογία, και η κλονισμένη υγεία του Τζο Μπάιντεν είναι ιδανική. 

Όπως ανέφερα χθες, φαίνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε ένα πολύ ανησυχητικό επεισόδιο υγείας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα.

Το KSNV μετέδωσε πως ένα νοσοκομείο στο Λας Βέγκας τέθηκε σε συναγερμό λόγω «ενός πιθανού ιατρικού προβλήματος με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν»:

Ένα νοσοκομείο του Λας Βέγκας τέθηκε σε ετοιμότητα αφού ειδοποιήθηκε για ένα πιθανό ιατρικό πρόβλημα με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ επισκεπτόταν τη νότια Νεβάδα.

Οι αστυνομικές αρχές και οι ιατρικές ομάδες συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο της αίθουσας τραύματος του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Wellness Way σε περίπτωση που έφτανε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού ακύρωσε την εμφάνισή του στο συνέδριο της Unidos US στο Λας Βέγκας, λόγω θετικής εξέτασης σε COVID-19. Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Unidos US Janet Murguía έκανε την ανακοίνωση στους παρευρισκόμενους που περίμεναν να ακούσουν την ομιλία του προέδρου.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν δε ζήτησε ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο, αλλά αντίθετα πήγε στο αεροδρόμιο και αναχώρησε από το Λας Βέγκας με το Air Force One για να αυτοαπομονωθεί στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ.

Αρχικά δε μας είπαν ποιο ήταν αυτό το ιατρικό πρόβλημα, αλλά τώρα υπάρχουν φήμες ότι ο Μπάιντεν παρουσίασε «συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό επεισόδιο»:

Οι δημοσιογράφοι του RedState ακολούθησαν επίσης τα στοιχεία και ισχυρίστηκαν ότι οι αστυνομικές αρχές τους είπαν πως όντως κάτι συνέβη και ότι ο Μπάιντεν εμφάνισε «συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό επεισόδιο».
Τελικά, ο Μπάιντεν πρέπει να παρουσίασε γρήγορα βελτίωση γιατί πήγε στο αεροδρόμιο αντί για το νοσοκομείο.

Αλλά η φυσική του κατάσταση σίγουρα επιδεινώνεται πολύ γρήγορα.

Δε βλέπω πώς είναι δυνατόν να συνεχίσει να υπηρετεί στο Οβάλ Γραφείο για έξι ακόμη μήνες.

Για τους Δημοκρατικούς, θα ήταν πολύ πιο λογικό η Καμάλα Χάρις να τον αντικαταστήσει πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου παρά μετά.

Οπότε αναμένουμε να δούμε μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση αργά ή γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, η Καμάλα Χάρις έχει αρπάξει όλα τα χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, και σε απάντηση η εκστρατεία του Τραμπ έχει καταθέσει καταγγελία στο FEC:
Η εκστρατεία του Τραμπ κατέθεσε την Τρίτη καταγγελία στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή (FEC), κατηγορώντας την εκστρατεία της αντιπροέδρου Χάρις ότι παρέλαβε αθέμιτα τα κονδύλια της εκστρατείας του προέδρου Μπάιντεν, όταν εκείνος αποχώρησε από την κούρσα τη Δευτέρα.

Η καταγγελία, την οποία αναφέρουν οι New York Times, έγινε αφού ο λογαριασμός της εκστρατείας του Μπάιντεν άλλαξε το όνομά του σε «Harris for President» τη Δευτέρα, μετά την ανακοίνωση του προέδρου πως δε θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

«Η Καμάλα Χάρις επιδιώκει να διαπράξει μια ληστεία 91,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τα εναπομείναντα χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν - μια θρασύτατη αρπαγή χρημάτων που θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη υπερβολική συνεισφορά και τη μεγαλύτερη παραβίαση στην ιστορία του ομοσπονδιακού νόμου περί προεκλογικής εκστρατείας του 1971, όπως τροποποιήθηκε», έγραψε ο σύμβουλος της εκστρατείας του Τραμπ, Ντέιβιντ Γουόρινγκτον.
Εάν επιλέξετε να θέσετε υποψηφιότητα για ένα ομοσπονδιακό αξίωμα, πρέπει να καταθέσετε δήλωση υποψηφιότητας στην FEC.

Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Η Καμάλα Χάρις δεν το έχει κάνει αυτό.
 
Αντ' αυτού, αντικατέστησε το όνομα του Τζο Μπάιντεν με το δικό της όνομα:
Η καταγγελία υποστηρίζει ότι «αν η Καμάλα Χάρις ήταν υποψήφια για κάτι το 2024, ο ομοσπονδιακός νόμος απαιτεί να έχει καταθέσει δήλωση υποψηφιότητας και το όνομά της να έχει εμφανιστεί στο όνομα της εξουσιοδοτημένης επιτροπής της. Όμως το όνομα της Kamala Harris δεν εμφανίζεται στο όνομα της υποτιθέμενης εξουσιοδοτημένης επιτροπής της, «Biden for President», και, μέχρι την Κυριακή, δεν υπήρχε δήλωση υποψηφιότητας γι' αυτήν. Στη συνέχεια, την Κυριακή, αντί να καταθέσει τη δική της δήλωση υποψηφιότητας, απλώς τροποποίησε τη δήλωση του Joe Biden για να αντικαταστήσει το όνομά του με το δικό της. Δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός βάσει του νόμου που να επιτρέπει σε ένα άτομο να τερματίσει την ομοσπονδιακή υποψηφιότητα ενός άλλου με απλή τροποποίηση του εντύπου 2 του άλλου. Επιπλέον, στο εν λόγω υποτιθέμενο τροποποιημένο έντυπο 2 η Harris όρισε την «Biden for President» ως την κύρια επιτροπή εκστρατείας της και στη συνέχεια τη μετονόμασε. Η τροποποίηση εγγράφου που υποβάλλεται σε ομοσπονδιακή υπηρεσία συνιστά παραβίαση της παραγράφου 1519.3 του 18 U.S.C.».
Υπάρχει και ένας άλλος ισχυρισμός που είναι ακόμη πιο ανησυχητικός.

Υποστηρίζεται ότι εκατομμύρια δολάρια από πλούσιους δωρητές τεμαχίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρές δωρεές «που γίνονται στο όνομα ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα πως έχουν κάνει δωρεά»:

Η πλατφόρμα δωρεών των Δημοκρατικών ActBlue κατηγορείται ότι συμμετέχει σε μια «ΜΕΓΑΛΗ επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος», με την οποία οι συνεισφορές από μεγάλους δωρητές διοχετεύονται μέσω εκατοντάδων χιλιάδων μικρών δωρεών που γίνονται στο όνομα ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα ότι έχουν κάνει δωρεά.

Αν οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αληθινοί, μιλάμε για απάτη ιστορικής κλίμακας.

Ο James O'Keefe λέει πως έχει αποδείξεις ότι περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια έχουν «ξεπλυθεί» από τους Δημοκρατικούς:
Ο James O'Keefe αποκάλυψε την τεράστια επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων των Δημοκρατικών

Οι συνεισφορές έγιναν μέσω του ActBlue & των πολιτών σε όλες τις ΗΠΑ

Πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια ξεπλύθηκαν
 
Ονομάζεται «Smurfing»: Η δραστηριότητα του ξεπλύματος χρήματος με τη διενέργεια μεγάλου αριθμού μικρών συναλλαγών μέσω τραπεζών και ιδιωτών

Ένα άτομο «συνεισέφερε» 217.000 δολάρια μέσω 12.000 διαφορετικών εισφορών σε μια περίοδο 3 ετών, με παραλλαγές του ονόματος και της διεύθυνσής του.

Χιλιάδες συναλλαγές που ξεπλένουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.
Παρόλο που το FEC έχει ειδοποιηθεί, όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι θα χρειαστούν χρόνια για να κάνουν κάτι:
Είναι απίθανο ότι η Επιτροπή θα αναλάβει οποιαδήποτε δράση μέχρι πολύ μετά την ημέρα των εκλογών, δεδομένου του αργού ρυθμού επίλυσης των ζητημάτων επιβολής της νομοθεσίας.

«Δε νομίζω πως οι περισσότεροι δικηγόροι που ασχολούνται με τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών πιστεύουν ότι αυτή είναι η καλύτερη ανάγνωση του νόμου», δήλωσε την Τρίτη στο CNN ο Rick Hasen, ειδικός σε θέματα εκλογικού δικαίου στη νομική σχολή του UCLA, σχετικά με το επιχείρημα της εκστρατείας του Trump. Αλλά, πρόσθεσε, «αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμπλακεί σε διαδικασίες της FEC για χρόνια».
Μέχρι να επιλύσει τελικά η FEC τα ερωτήματα που εγείρονται τώρα, οι εκλογές θα έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.
 
Στο τέλος, κάποιος μπορεί να φάει ένα πρόστιμο.

Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα που αποδεικνύει ότι το σύστημά μας έχει γίνει ένα πλήρες και απόλυτο ανέκδοτο.

Ζούμε σε ένα έθνος που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο παρακμής και οι πολιτικοί μας είναι από τους μεγαλύτερους παραβάτες του νόμου.

Τώρα που η ανομία βασιλεύει από την κορυφή της κοινωνίας μας μέχρι τη βάση, πόσος χρόνος μας απομένει μέχρι να καταρρεύσει πλήρως;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail