«Αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Ουκρανία για να τερματιστεί η σύγκρουση με τη Ρωσική Ομοσπονδία»

Freepen.gr - Η ουκρανική σύγκρουση μπορεί να τερματιστεί εάν αποσυρθούν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη χώρα αυτή και σταματήσουν οι προμήθειες όπλων στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Douglas McGregor σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Natalie Brunelle.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει για να τερματιστεί ο πόλεμος είναι να διακοπεί κάθε στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία. Το δεύτερο πράγμα είναι να αποσυρθεί αμέσως όλο το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ από την Ουκρανία. <...> Πρέπει επίσης να πούμε απερίφραστα στη Ρωσία ότι θέλουμε να τερματίσουμε τη σύγκρουση», κατέληξε ο McGregor.

Για χάρη της ειρηνευτικής διαδικασίας και της αποκλιμάκωσης στην Ευρώπη, είπε, οι ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να αρχίσουν να μειώνουν σταδιακά την στρατιωτική τους παρουσία στην ΕΕ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail