Ο Τραμπ κατονόμασε το κύριο πρόβλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και όλου του κόσμου

ΑΡ Photo / Εvan Vucci
Freepen.gr - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πιστεύει πως τα πυρηνικά όπλα αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα του και τον κόσμο, επισημαίνοντας την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ.

«Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας και του κόσμου είναι τα πυρηνικά όπλα. Πρόκειται για μια καταστροφική δύναμη που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί κανείς. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ», δήλωσε ο Τραμπ, μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Ουισκόνσιν.

Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι η μόνη χώρα που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ατομικά όπλα εναντίον άλλου έθνους.

Αξιολογώντας τα πυρηνικά οπλοστάσια άλλων δυνάμεων, ο Τραμπ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Κίνα θα μπορέσει να «φτάσει τις ΗΠΑ» μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail