Οι Ουκρανοί έδωσαν λευκή επιταγή στη Ρωσία θυσιάζοντας τα καλύτερα στρατεύματα στην περιοχή του Κουρσκ

ΑΡ Photo / Scοtt ΗeppeΙΙ
Freepen.gr - Η Ρωσία έλαβε πλήρη ελευθερία δράσης στο Ντονμπάς, αφού το Κίεβο έστειλε τα καλύτερα στρατεύματά του να πεθάνουν στην περιοχή του Κουρσκ, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Αυτοί (οι Ουκρανοί στρατιωτικοί) ήρθαν από την πρώτη γραμμή στο Ντονμπάς, η οποία είναι πιο διάτρητη τώρα από ποτέ, δίνοντας στους Ρώσους το ελεύθερο να προχωρήσουν μπροστά», εκτίμησε.

Ο αναλυτής χαρακτήρισε παράλογη την ίδια την ιδέα ότι η AFU θα μπορούσε να κρατήσει ένα σημαντικό μέρος του ρωσικού εδάφους και να μην εξοντωθεί.

«Είναι πλέον ασφαλές να πούμε πως δεν υπήρχε καμία στρατιωτική λογική σε αυτό. Οι Ουκρανοί έριξαν στη μάχη τα καλύτερα, εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα στρατεύματά τους και θα καταστραφούν όλα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες», δήλωσε με σιγουριά ο ΜακΓκόβερν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail