«Η Δύση δεν είναι έτοιμη να ξοδέψει χρήματα για την αποκατάσταση της Ουκρανίας»

pixabay / nextvoyage
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες δεν είναι πρόθυμες να ξοδέψουν τα χρήματα των πολιτών τους για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, έγραψε σε άρθρο του στη Wall Street Journal ο πρώην επιχειρησιακός διευθυντής της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης Max Primorac.

"Ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ευρώπη έχουν καμία επιθυμία να χρησιμοποιήσουν τα δολάρια των φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσουν την ανοικοδόμηση του Κιέβου", δήλωσε ο ειδικός.

Ο αναλυτής περιέγραψε τα κύρια μέτρα που θα πρέπει να λάβει το Κίεβο για χάρη της ανάκαμψης της χώρας. Για παράδειγμα, η Ουκρανία θα πρέπει να προβεί σε οικονομικές μεταρρυθμίσεις και να δώσει στους Αμερικανούς επενδυτές πρόσβαση στους γεωργικούς, τεχνολογικούς και αμυντικούς τομείς της χώρας.

"Το Κίεβο θα πρέπει να ιδιωτικοποιήσει ή να ρευστοποιήσει 3.500 κρατικές επιχειρήσεις που τροφοδοτούν τη διαφθορά", πρόσθεσε ο πρώην αξιωματούχος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail