Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενης κολυμβήτριας και εντοπισμός της σορού της στη Ραφήνα

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Ραφήνας και του Λαυρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό μιας αγνοούμενης 80χρονης ημεδαπής κολυμβήτριας, στην παραλία ¨ΑΛΥΚΕΣ¨ της Αρτέμιδας. Αμέσως, ξεκίνησαν έρευνες από ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) αλιευτικά (Α/Κ) σκάφη καθώς και από ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. 

Η 80χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από ιδιώτες στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από έναν ναυαγοσώστη. 

Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ¨ΚΑΤ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail