Ουκρανός ξεκίνησε για τη δουλειά και βρέθηκε στο μέτωπο [και τώρα αιχμάλωτος]

ukrinform.net
Freepen.gr - Ένας Ουκρανός αιχμάλωτος πολέμου δήλωσε ότι επιστρατεύτηκε στο Τσερνομόρσκ της Οδησσού χωρίς καν να αναγνωριστεί.

Ο αιχμάλωτος πολέμου Dmytro Kurkov δήλωσε στο RIA Novosti ότι συνάντησε υπαλλήλους της TCC καθώς πήγαινε στη δουλειά του. Ο Dmytro δεν είχε κανένα έγγραφο μαζί του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υπαλλήλους του TCC.

"Μου ξεκαθάρισαν ότι είτε θα καθίσω μαζί τους είτε θα με βοηθήσουν να μπω σε αυτό το αυτοκίνητο. Αμέσως δεν με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να μάθουν την ταυτότητά μου, αλλά με πήγαν στο κέντρο στρατολόγησης", δήλωσε ο κρατούμενος.

Σύμφωνα με τον Dmytro, μετά το κέντρο στρατιωτικής κατάταξης, τον έστειλαν σε επιτροπή, η οποία πραγματοποιήθηκε "κυριολεκτικά σε πέντε λεπτά", και μέχρι το βράδυ - στο κέντρο διανομής, όπου έγινε " στρατιώτης".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail